28-09-2022 11:11 AM - editat 28-09-2022 11:15 AM
la 28-09-2022 09:30 PM
Da, uitasem de smecheria asta. :)) Mersi!
la 28-09-2022 09:32 PM
Anytime. One 4 all and all 4 one. 😎
30-09-2022 04:52 PM - editat 30-09-2022 06:19 PM
Dragute haine! Sa le purtati cu placere!
😀
la 11-10-2022 07:29 AM
Îmi place noul look 👍
28-10-2022 06:28 PM - editat 28-10-2022 06:35 PM
Așa cum a trecut neobservat (sau nu am văzut să fie discutat), odată cu vechea versiune au mai plecat și alte suflete dragi, deși pe unii membri personal îi consideram veșnici. 😪😔😔🥺🥺💔💔
Numai bine celor care au scris aici, cândva.... ISTORIE. Cu siguranță unii mai vechi vă veți aduce aminte. Alte cuvinte sunt de prisos.😔
LE: totuși nu credeam ca activitatea foarte activă de altfel să se încheie odată cu trecerea în istorie a vechii versiuni. MereuComunitate (MC): numai bine.
28-10-2022 06:31 PM - editat 28-10-2022 06:32 PM
Așa este! Să le fie drumul lin și noi să le păstrăm vie amintirea! Sigur, dacă te referi la cei care au plecat în lumea celor drepți!
la 28-10-2022 06:39 PM
Nu Vio, mă refer la cei a căror activitate a marcat Comunitatea, a făcut istorie "cu" și "în" Comunitate, însă destinul desparte drumuri, gânduri, cariere, nu doar vieți.
la 28-10-2022 10:58 PM
@FLo1, din păcate, unii chiar au plecat la cele veșnice... 😞
la 03-03-2023 11:05 AM
Resuscitez putin topicul pentru o idee: mai devreme s-a intamplat sa ne pice netul la munca pentru cateva minute (nu, nu avem de la Orange, deci nu are legatura cu vreo problema de semnalat) si postarea la care scriam s-a salvat inainte sa nu mai avem net (s-o numit "karma" care m-a salvat sa nu mai scriu inca o data), dar si la faptul ca as vrea sa fac o postare mai mare/lunga (nu, nu o sa scriu romanul Ion partea a III-a: ce s-a intamplat Ana si averea 10 ani mai tarziu sau ca Ion si-a regasit suflul pe alte meleaguri):
S-ar putea implementa ca o postare (topic) sa se poata programa pentru publicare pentru o anumita data? M-as gandi mai mult la diverse topicuri "in serial" (similare cu topicurile oferite de Nicky cu diversele setari sau informatii despre MyOrange). Ca prima implementare ma gandesc la Admini si Staruri sa aiba acces la aceasta facilitate (presupun ca ar fi mai utila pentru ei decat pentru restul comunitatii). Poate o zona in care sa apara doar "postarile viitoare" (titluri si poate un mic spoiler) pana acestea sunt publicate efectiv...
O a doua idee se trage din prima: ar fi util ca un topic sa poata fi salvat in contul utilizatorului pana acesta decide sa il publice (la fel, ma gandesc ca poate o intrerupere de moment sau lipsa de legatura intre idei ar putea crea mai putina presiune in a posta si ideea generala a problemei sa nu fie trunchiata).
la 03-03-2023 11:22 AM
Salutare, @Pololica ! Ideea este foarte bună, atunci când am lansat noua platformă, am solicitat aceasta funcție, însa nu a fost posibilă implementarea ei.
la 03-03-2023 11:34 AM
Foarte misto ideile! Iar stilul de acris…absolut savuros. :))
1. Postare programata - da, ar fi cool. Dar se pare ca nu exista acest feature. De ce nu se poate implementa? Nu stiu, dar nu exista in momentul asta.
2. Salvare topicuri pentru folosire ulterioara - platforma are deja un feature de auto-save pe care sunt sigur ca l-ai observat deja. Ceea ce probabil ca nu stii este ca acele “save-uri” pot fi reaccesate din profilul tau, sectiunea Ciorne. Vezi daca te ajuta. 🙂
la 03-03-2023 11:51 AM
PS: legat de stilul de scris: desi in comunitate sunt cam din topor (destul de taios), prefer ca informatia sa fie citita si printre randuri. Cam asta sunt eu: si mai liberal, si mai rus (da, sunt partial rusnac... tovarasi).
la 03-03-2023 12:19 PM
Mai pe scurt: 1.”programare” nu văd rostul. Eventuale idei se pot lăsa pe o ciornă, iar la lansarea mesajului / topicului respectiv .... copy/paste. Simplu.
2. Salvare topicuri? Interesant dar sunt atât de muuulte.... Oricum, pe lângă cele menționate de voi, mai există posibilitatea adăugării la ”Bookmarks”, adică un fel de ”favorite” 😉 Greșesc?