anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange are haine noi!

NickyS
Community Manager
Community Manager
Salut!
 
A venit și momentul mult așteptat de noi toți. Funcționăm deja pe noua platformă iar "noua" Comunitate Orange este pregătită să va întâmpine cu bucurie.

Cu ce vine nou? O să vă spunem noi câteva lucruri și vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe celelalte:
  • mai multe posibilități de editare
  • un design mai prietenos
  • o nouă structură de întrebări  și răspunsuri
  • un nou sistem de gamification și noi niveluri de expertiză
Important! Noua platformă nu permite folosirea spațiului [  ] în crearea usename-ului (numele care este afișat atunci când ești autentificat), a caracterelor speciale, iar numărul maxim de caractere pentru acesta este 15.
 
Vă urăm tuturor bun venit!
119 Răspunsuri 119

@NickyS : Mulțumim de sugestii. Da, am observat acum pe desktop că după nici 10 min deja e necesară relogarea. Undeva la 2-3 ore eu cred că ar fi rezonabil. Cât privește sugestia descrisă de Radu (@arsradu) referitoare la notificări mi se pare că am observat fiecare răspuns cu opțiune de ”urmărire”. Deci dacă urmăresc un topic, pe mine mă interesează toate răspunsurile, atât împreună cât și individual. Și exact cum spunea Radu ”vizualizarea unui răspuns din topic să nu însemne vizualizarea tuturor răspunsurilor din topic”(citat aproximativ). ....pentru că indiferent de topic, fiecare răspuns contează, nu doar un răspuns din topic.

BTW: Oare nu există opțiune de notificare ”by default” a unei întrebări noi (topic nou)? 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Din cate am vazut, nu. Dar ar fi o idee buna de implementare.

Practic tu vei deveni "watcher" pe sectiunea respectiva sau pe absolut tot ce vine nou, indiferent de sectiune. Da, mi se pare o idee buna. 👍

Client Orange

Iar dacă te-ai plictisit de topic există opțiunea să ”nu mai urmărești această întrabare”. Dar bineînțeles, ”urmărirea tuturor topicurilor” pentru cei care nu doresc nu trebuie să fie o opțiune ”by default” 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Binenteles. Nu poti sa abonezi din start pe toata lumea la un flux foarte mare de notificari. Ca sa nu-i zic spam. :)) Evident. Daca se va implementa ceva de genul asta (si da, ar fi o idee buna), trebuie sa fie setata pe OFF by default. Si ON, la cerere.

Client Orange

Și la acea abonare, ca să nu devină Comunitatea un spammer ar fi suficientă și notificare în cont, nu pe email.

NickyS
Community Manager
Community Manager

@FLo1  a scris:

BTW: Oare nu există opțiune de notificare ”by default” a unei întrebări noi (topic nou)? 

Din pagina principala poti accesa sectiunea Noutati spre exemplu si de la Optiuni in dreapta, selectezi Urmareste Raspunsurile. Sau, poti selecta orice alta categorie te intereseaza. Asa vei fi notificat de orice se posteaza.

@NickyS : Da, știu și mulțumesc, dar aceasta e varianta.... ”manuală”. 🙂 Interesa o variantă ”automată”: Orice topic nou creat să mă ”aboneze” la a urmări acel topic ”by default”. În fine... voi arunca atunci o geană pe categoria ”Noutăți”. Nu este efortul mare, dar ideea era să ”nu scape ceva” 😉

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, nu prea e acelasi lucru. Daca cineva posteaza in alta sectiune decat "Noutati", n-o sa te notifice. 

Ar trebui un meniu in genul celui din Noutati, dar pe homepage.

Adica, ideea cam aia e. Dar sa nu fie doar pentru sectiunea de Noutati (sau pentru fiecare sectiune in parte). 

Practic, sa te poti subscrie la tot ce inseamna Activitate în comunitate (homepage).

De asemenea, cred ca trebuie modificat un pic textul pentru cazul in care te subscrii la o sectiune anume:

Momentan avem asa:

"Acum urmărești răspunsurile la această întrebare."

"Acum nu mai urmărești răspunsurile la această întrebare."

arsradu_1-1664439311193.png

 

arsradu_0-1664439293356.png

Avand in vedere ca nu e vorba de nicio intrebare specifica (te subscrii la toata sectiunea), poate ar trebui modificat un pic textul.

 

Client Orange

NickyS
Community Manager
Community Manager

Inteleg, am folosit chestiunea cu Noutati drept exemplu, ideea este ca fiecare utilizator se poate abona fie la sectiunile care il intereseaza, fie la toate, daca doreste 🙂

Ideea este că ”Noutățile” sunt inclusiv din iunie, iulie (pentru că au existat răspunsuri pe acele topicuri)”. Dar interesa ”noutatatea” ca și topic nou creat.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Exact. Deci, practic ar fi nevoie de doua chestii:

1. notificare dupa topic nou (recent), nu (doar) dupa raspuns. Nu ne intereseaza raspunsuri noi la topicuri vechi, ci doar topicuri noi.

2. adaugarea acelui meniu cu Optiuni (care momentan se regaseste doar in sectiuni), pe homepage, astfel incat tot ce e nou, indiferent de sectiunea in care se posteaza, sa fie notificat.

Ca metoda alternativa, poti sa intri in fiecare sectiune si sa te subscrii din acel meniu de Optiuni. Dar e muncitoresc si ineficient (daca scopul e sa fii la curent cu tot ce se posteaza ca topic nou). Mai eficient ar fi sa te poti subscrie la absolut tot ce e topic nou, indiferent unde e postat.

Practic, functionalitatea e deja acolo. Se numeste Subiecte Recente (screenshot mai jos), si e deja pe homepage. Singura problema? Nu te notifica atunci cand se posteaza acele subiecte recente. 🙂

arsradu_0-1664441093343.png

 

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Apropos de dark mode. In caz ca nu e deja inclusa si functionalitatea asta, ar fi misto daca s-ar salva optiunea dark mode/light mode pe cont. Astfel incat, odata logat, sa iti intre automat si in dark mode. Ideea e sa nu trebuiasca sa treci mereu pe dark mode. Si evident, cu optiune undeva in header de switch/override, on-demand (un toggle ceva).

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, la asta ma uitam si eu. E bine ca e…dar ascuns acolo sub user, nu prea vezi notificarile. Sau, ma rog, nu vezi badge-ul cu numarul de notificari. Deci, da, ar fi util daca s-ar putea scoate notificarile si mesajele din meniul ala undeva la vedere, in versiunea mobila. 

Client Orange

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Feature request: optiune pentru inserarea imaginilor in-line, in loc de attach. Sau si una si cealalta.

Dar ma intereseaza se le pot afisa direct in mesaj.

Client Orange

Radu, se poate. Selecteaza o imagine si vei vedea ca se copiaza la un "paste" in continut, adica nu e nevoie de "atasare". Cam.... asa ceva: FLo1_1-1664389361863.png  ..... Si ai inclusiv tool de resize sau move sau align sau.... ce mai vrei tu sa fie 😉