anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Best of September 2026

RalucaS
Moderator

Salutare tuturor,

Septembrie are mereu aerul acela de „o luăm de la capăt”. 😊 Vacanța s-a încheiat, ghiozdanele s-au întors la școală, iar noi am întâmpinat toamna cu energie proaspătă, curiozitate și chef de lucruri noi.

Și în Comunitate am avut multe de descoperit și de povestit împreună. 🍂

Am descoperit noutăți din lumea telecom și tech, am vorbit despre noile oferte Orange și YOXO și am continuat să ne împărtășim părerile și experiențele. Ne-am pus și creativitatea la treabă în concursul de fotografie, unde am privit lumea mai de aproape prin tema „Macro”, iar seria Friday Fun ne-a adus din nou la povești despre obiceiurile și preferințele noastre digitale. 📸

Am vorbit despre SIM fizic vs. eSIM, Google vs. AI și notificări, am schimbat păreri despre telefoane și cloud, iar spre final ne-am întors puțin în timp, la dial-up, BNC, hub-uri și calculatoarele de altădată.

Haideți să vedem împreună ce ne-a atras atenția în luna septembrie! 😊

Campanii și concursuri

Noutăți și știri

De la noutăți despre serviciile Orange și YOXO până la telefoane, 5G și siguranța dispozitivelor, septembrie ne-a oferit destule subiecte despre care să discutăm. 😊

Friday Fun și dezbateri

De la SIM fizic vs. eSIM și Google vs. AI până la amintirile din perioada dial-up, ne-a plăcut să vedem alegerile, argumentele și experiențele voastre. Continuați să ne spuneți ce preferați! 😊

Provocări în Comunitate

Tutoriale și review-uri

Am avut și informații utile pentru cei interesați de tehnologie și de optimizarea experienței de acasă, de la căști wireless până la amplasarea corectă a echipamentelor Wi-Fi.

Pentru antreprenori

Un septembrie cu de toate în Comunitatea Orange. 🫶🏻🧡

Mulțumim tuturor celor care au inițiat subiecte, au venit cu informații, au pus întrebări, au oferit răspunsuri și și-au împărtășit experiențele. Fiecare contribuție ajută Comunitatea să rămână un loc în care putem descoperi și învăța lucruri noi împreună. 🫶🏻🧡

RalucaS_0-1790920998957.png

Toamna continuă cu noutăți și multe lucruri de descoperit împreună, așa că rămâneți aproape!

Ne vedem in Comunitate! 🍂

1 Răspuns 1

Radutuby
#StarMember

Mulțumim și noi frumos pentru informații și, totodată, tuturor celor care contribuie, în orice fel, la dezvoltarea și frumusețea acestei comunități. Fiecare contribuție contează și face comunitatea mai valoroasă! 😊

Vă doresc un weekend minunat 😇