anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Câți membrii ai comunității Orange sunt simpli clienții și câți sunt angajații Orange

Gica53
Junior entuziast
 
23 Răspunsuri 23

Anonim
Neaplicabil

Marea majoritate suntem clienți Orange, doar un moderator poate STI o cifra  exacta, dar nu știu daca  îți va spune cineva concret o cifra

Anonim
Neaplicabil

Cred că în afară de simpli clienți și angajați mai sunt cei plătiți la nr. de postări. Cred ca aceștia sunt afișați în dreapta paginii principale în secțiunea TOP.

Nu e nimeni plătit la numărul de postări , Comunitatea nu e partid politic 😃

Ce vezi tu acolo e un top care aduna cei mai vechi și cei mai implicați membrii, ce au adunat pe parcursul a câțiva ani puncte. 

Acele topuri (ca sunt doua) sunt pentru solutiile oferite, respectiv aprecierile primite de ceilalti membri ai comunitatii. Nu trebuie sa fi Campion certificat pentru a oferi o solutie sau ca un comentariu sa primeasca aprecierea celorlalti.

Daca nu ma crezi pe cuvant (si am rugamintea sa nu o faci), uita-te pe topuri si poti alege o perioada mai mare ca etalon. O sa constati ca, desi membrii mai vechi sunt cei mai vizibili, sunt si membri mai noi care se afla in acele topuri).

PS: daca postarile ar fi platite, sigur ai vedea comentarii (sau topice) foarte aberante.

mihai_13
Maestru

moderatorii si adminstratorul/rii sunt probabil/sigur angajati ORO  

restul membrilor de pe Comunitate sunt simpli clienti ORO 

nu primeste nimeni bani pentru numarul de postari  sau rank pe Comunitate 

singurele "beneficii" primite sunt "premiile" acordate pentru concursuri la care poate participa oricine de pe comunitate 

punct.

Deci an concluzie  comunitatea Orange nu este a clienților Orange ci face parte din compania de cablu Orange Romania controlată de conducerea Orange an totalitate 

 în concluzie -  î  se foloseste la inceputul  cuvantului  scris  

â se foloseste numai in interiorul cuvantului scris 

Comunitatea este a clientilor !  administratia Comunitatii  "modereaza" si "ajuta" clientii in solutionarea problemelor .

Comunitatea e infiintata de Orange Romania, ca loc de intrajutorare a clientilor. Nu ne controleaza conducerea Orange, altfel erau doar angajatii companiei aici.  IN concluzie, Comunitatea e a clientilor Orage si nu doar ai acestei companii.

“An concluzie” mulți pe acilea sunt “cable guys”. 

Anonim
Neaplicabil

Oricum mentalitatea românească e de genu daca lauzi o companie atunci lumea te clasifica ca ești angajatul companiei 😂 ceea ce e penibil. Când ești mulțumit de un produs/ serviciu, logic ca îl lauzi, daca ești nemulțumit îl critici, fiecare cu părerea lui, nu putem fi toți mulțumiți ori nemulțumiți. Eu de exemplu consider ca Orange este cea mai buna rețea din România, și va zice asta un client care a trecut cu numărul prin absolut toate rețelele de telefonie :), 15 ani Vdf, 3 digi, 3 telekom si din 2020 client orange 

Deci sunteți angajat Orange romania

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Exact! Cum zici ceva pozitiv despre o companie sau un produs, gata, esti platit de cineva sa spui chestia asta. Nu are cum sa fie parerea ta sincera. Dar de ce nu?! De ce nu?! De ce toata lumea trebuie sa-ti cante tie in struna ca esti tu nemultumit? De ce?

N-am inteles niciodata mentalitatea asta: cine nu e cu noi, e impotriva noastra. De ce?! De ce trebuie sa fie doar doua extreme? Nu mai exista si oameni multumiti? Nu mai exista oameni care sunt in stare sa-si formeze singuri o parere si sa nu se lase influentati de altii, sau sa fie "cumparati" de altii? Nu mai sunt oameni care pot sa vada si sa inteleaga ambele parti? Sunt rari, intr-adevar. Sunt rare persoanele de genul asta, dar in loc sa le apreciem si mai mult, tocmai pentru ca sunt atat de rare, le judecam ca fiind contra noastra? De ce? Diferenta de opinie nu e un lucru rau. Ba din contra, poate aduce progres. Cu o singura conditie, si e importanta: sa fie inteleasa ca atare! Altfel ne dam in cap unul altuia pentru ca n-am fost de acord pe nu stiu ce chestie, ceea ce e, exact cum ai zis si tu, penibil.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Sunt un simplu client ca și tine :), dar na fiecare cu părerea lui 🙂 😂, daca încep acuma să laud mai multe companii zici ca sunt angajatul la toate 😂

Hai recunoaste... Ai primit fluturasul de salariu?... 🤣🤣🤣