anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Friday Fun: Oare este fun sau nu?

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, salutare,

După o perioadă minunată petrecută alături de voi, urmează să primesc un nou rank: Community Manager (Retired Edition). 😄

Vă mulțumesc pentru toate conversațiile, ideile, proiectele și momentele frumoase pe care le-am construit împreună. Chiar pe bune, MULȚUMESC! 🧡

Acesta este ultimul meu Friday Fun în calitate de gazdă. O fi fun, n-o fi fun, haideți să lansăm energie pozitivă și să privim cu entuziasm spre viitor.

Totuși, stați liniștiți, Comunitatea Orange nu scapă chiar așa ușor de mine. 😁 Voi rămâne pe aici și voi continua să vă citesc postările cu același interes și aceeași curiozitate ca în prima zi.

Ca ultimă provocare Friday Fun, sunt curioasă, ce team sunteți azi? Nu avem decât două variante: #TeamHahaCeAmRâs & #TeamNotSoFunny.

Mulțumesc pentru tot ce am construit împreună și ne vedem în această comunitate frumoasă!

P.S. Dacă aveți și un mesaj de încurajare pentru viitorul Community Manager, acum este momentul. 😊

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂
4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember

Succes pe noul drum și să ne revedem cu bine.

#TeamHahaCeAmRâs

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Radutuby
#StarMember

Offff........Eu sunt clar #TeamHahaCeAmRâs 😄, dar recunosc că de data asta postarea ta m-a făcut să trec puțin în #TeamLacrimi. 🥹

Mulțumim pentru tot, pentru răbdare, energie și pentru că ai făcut Comunitatea să fie mai mult decât un simplu loc unde punem întrebări. 🧡

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

MihaiC99
Campion certificat

@AndreeaAC îți urez succes in tot ceea ce îți propui. Ne-am obișnuit cu energia ta pozitivă și ne-am bucura daca ai rămâne aproape de comunitate.

#TeamHahaCeAmRâs

Viper
Senior

Îți mulțumim pentru că ne-ai ascultat problemele și că nu ne-ai zburat de pe comunitate când mulți dintre noi o meritam, cât și pentru inițiativa de a propune spre reparare diferitele problemuțe găsite pe comunitate.

Legat de #TeamHahaCeAmRâs sau #TeamNotSoFunny depinde de .. cine e noul Community Manager? 🙃