anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comunitatea Orange are haine noi!

NickyS
Community Manager
Community Manager
Salut!
 
A venit și momentul mult așteptat de noi toți. Funcționăm deja pe noua platformă iar "noua" Comunitate Orange este pregătită să va întâmpine cu bucurie.

Cu ce vine nou? O să vă spunem noi câteva lucruri și vă lăsăm pe voi să le descoperiți pe celelalte:
  • mai multe posibilități de editare
  • un design mai prietenos
  • o nouă structură de întrebări  și răspunsuri
  • un nou sistem de gamification și noi niveluri de expertiză
Important! Noua platformă nu permite folosirea spațiului [  ] în crearea usename-ului (numele care este afișat atunci când ești autentificat), a caracterelor speciale, iar numărul maxim de caractere pentru acesta este 15.
 
Vă urăm tuturor bun venit!
119 Răspunsuri 119

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, uitasem de smecheria asta. :)) Mersi!

Client Orange

Anytime. One 4 all and all 4 one. 😎

Bilbo_Baggins
Junior entuziast

Dragute haine! Sa le purtati cu placere!

😀

Anonim
Neaplicabil

Îmi place noul look 👍

FLo1
#StarMember

Așa cum a trecut neobservat (sau nu am văzut să fie discutat), odată cu vechea versiune au mai plecat și alte suflete dragi, deși pe unii membri personal îi consideram veșnici. 😪😔😔🥺🥺💔💔

Numai bine celor care au scris aici, cândva.... ISTORIE. Cu siguranță unii mai vechi vă veți aduce aminte. Alte cuvinte sunt de prisos.😔

LE: totuși nu credeam ca activitatea foarte activă de altfel să se încheie odată cu trecerea în istorie a vechii versiuni. MereuComunitate (MC): numai bine.

Așa este! Să le fie drumul lin și noi să le păstrăm vie amintirea! Sigur, dacă te referi la cei care au plecat în lumea celor drepți!

Nu Vio, mă refer la cei a căror activitate a marcat Comunitatea, a făcut istorie "cu" și "în" Comunitate, însă destinul desparte drumuri, gânduri, cariere, nu doar vieți.

@FLo1, din păcate, unii chiar au plecat la cele veșnice... 😞

Pololică
#StarMember

Resuscitez putin topicul pentru o idee: mai devreme s-a intamplat sa ne pice netul la munca pentru cateva minute (nu, nu avem de la Orange, deci nu are legatura cu vreo problema de semnalat) si postarea la care scriam s-a salvat inainte sa nu mai avem net (s-o numit "karma" care m-a salvat sa nu mai scriu inca o data), dar si la faptul ca as vrea sa fac o postare mai mare/lunga (nu, nu o sa scriu romanul Ion partea a III-a: ce s-a intamplat Ana si averea 10 ani mai tarziu sau ca Ion si-a regasit suflul pe alte meleaguri):

S-ar putea implementa ca o postare (topic) sa se poata programa pentru publicare pentru o anumita data? M-as gandi mai mult la diverse topicuri "in serial" (similare cu topicurile oferite de Nicky cu diversele setari sau informatii despre MyOrange). Ca prima implementare ma gandesc la Admini si Staruri sa aiba acces la aceasta facilitate (presupun ca ar fi mai utila pentru ei decat pentru restul comunitatii). Poate o zona in care sa apara doar "postarile viitoare" (titluri si poate un mic spoiler) pana acestea sunt publicate efectiv...

O a doua idee se trage din prima: ar fi util ca un topic sa poata fi salvat in contul utilizatorului pana acesta decide sa il publice (la fel, ma gandesc ca poate o intrerupere de moment sau lipsa de legatura intre idei ar putea crea mai putina presiune in a posta si ideea generala a problemei sa nu fie trunchiata).

Salutare, @Pololică ! Ideea este foarte bună, atunci când am lansat noua platformă, am solicitat aceasta funcție, însa nu a fost posibilă implementarea ei. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Foarte misto ideile! Iar stilul de acris…absolut savuros. :))

1. Postare programata - da, ar fi cool. Dar se pare ca nu exista acest feature. De ce nu se poate implementa? Nu stiu, dar nu exista in momentul asta. 
2. Salvare topicuri pentru folosire ulterioara - platforma are deja un feature de auto-save pe care sunt sigur ca l-ai observat deja. Ceea ce probabil ca nu stii este ca acele “save-uri” pot fi reaccesate din profilul tau, sectiunea Ciorne. Vezi daca te ajuta. 🙂

Client Orange

  1. Pentru postarea programata ma gandesc ca ar fi ceva de lucru mai intens si, din punctul meu de vedere, nu ar fi o prioritate, dar poate ar fi util in viitor (ma gandesc ca platforma va evolua in timp si, o data cu alte atribute/features, se va ajunge si aici).
  2. Autosalvarea stiu ca exista (de asta am si mentionat-o). N-am avut curiozitatea sa o testez (sau sa o verific) la deschiderea unui topic. Momentan ma rezum la a asterne pe o coala de hartie (pardon, a redacta intr-un Libre Writer) ideile si a compune "la piece de resistance" pe care mi-am porpus-o (sunt convins ca se lucraza la asa ceva si nu as vrea sa ciupesc startul).

PS: legat de stilul de scris: desi in comunitate sunt cam din topor (destul de taios), prefer ca informatia sa fie citita si printre randuri. Cam asta sunt eu: si mai liberal, si mai rus (da, sunt partial rusnac... tovarasi).

Mai pe scurt: 1.”programare” nu văd rostul. Eventuale idei se pot lăsa pe o ciornă, iar la lansarea mesajului / topicului respectiv .... copy/paste. Simplu.

2. Salvare topicuri? Interesant dar sunt atât de muuulte.... Oricum, pe lângă cele menționate de voi, mai există posibilitatea adăugării la ”Bookmarks”, adică un fel de ”favorite” 😉 Greșesc?

Pololică
#StarMember

Mai revin cu un feedback care ar merita putin tratat: am avut o expresie cenzurata prin prisma faptului ca un cuvant nu ar fi ce trebuie. In alte contexte (mai putin ortodoxe) inteleg fara probleme cenzura, dar pentru expresii mai de la tara si in limbajul curent s-ar putea sa dea cu virgula pentru contextul raspunsului.

Presupun ca va fi cenzurat cuvantul din expresie, dar voi incerca traducerea ei pentru intelegere:

  • ... pentru evitarea timpilor **beep** ... => pentru evitarea timpilor neutilizati ("decedati")

Ma gandesc ca ar fi util pe viitor o introducere a contextului.

PS: scriind comentariu, imi imaginez ca, in cazul in care expresiile ar putea trece de ochiul vigilent al programarii privind neutilizarea cuvintelor mai putin dorite, s-ar putea crea un mic precedent pentru un limbaj mai mult sau mai putin colorat.

Mulțumim pentru feedback!

În cazurile în care contextul permite, intervenim noi, moderatorii, si editam cuvantul "beep" folosindu-l pe cel "original". In cazul de față tu ai fost mai rapid decât noi și ai editat mai repede.