Activitatea utilizatorului

Buna ziua.De cca 1 saptamana aplicatia AccuWeather nu mai functioneaza. Am facut update, am dezinstalat-o, am reinstalat-o si nimic. E complet intepenita. Am un Samsung S10. Mai are cineva probleme cu aceasta aplicatie? Multumesc. 
Buna ziua!As vrea sa achizitionez ceasul de aici - https://www.orange.ro/magazin-online/xiaomi-redmi-watch-2-lite-black-pd-58908.Ce parere aveti despre el? Merita? Mai are cineva asa ceva?Multumesc.
Buna ziua.Imi puteti recomanda o aplicatie pentru gestionarea si monitorizarea cheltuielilor lunare? Eventual ceva care sa tina si evidenta facturilor si a tranzactiilor?Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Am android.
Buna ziua.Ce variante are un cetatean strain din SUA sa foloseasca un numar Orange in Romania (pentru o scurta vacanta de 1 luna) pe un iPhone exclusiv cu eSIM?Stiu ca la prepay inca nu exista eSIM, dar la Yoxo da. Poate face un abonament Yoxo pentru...
Buna ziua! O prietena vrea sa isi cumpere o cartela Prepay pentru a face apeluri in Romania, trafic de internet dar si apeluri catre SUA. Ce cartela sa isi ia si ce optiune sa ii recomand sa activeze? Va multumesc! 
Aprecieri de la
Aprecieri acordate către