anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reinitializare zilnica Card CI....cum scap de ea?

Selberg
Începător
Buna ziua.
Detin 3 televizoare smart(Hisense,Philips,LG).
La toate 3 aproape zilnic imi apare reinitializare card ci cand le pornesc......o perioada nu imi apare notificarea........dupa care cateva zile la rand apare.....aleator pe oricare din TV uri.....deci nu pot da vina pe o marca anume.
De fiecare data cand accept reinitializarea.....imi reinstaleaza canalele si le dezordoneaza.
Am avut telekom inainte si nu aveam problema asta.....doar de cand m am mutat la Orange o am.
Am incercat sa fac update la software ul la CI dar imi spune ca are ultima versiune de soft....de prin 2018.Se gasesc ceva carduri mai noi?
Am cardurile de vreo 3 ani,model 1670
15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember
Salutare! Probabil că va trebui să dai revenire la setările din fabrică. Eventual, poți citi și ghidul de utilizare, poate îți este de folos. Îl ai aici: https://acrobat.adobe.com/link/review?uri=urn:aaid:scds:US:9eba90e3-d068-3be3-8a5d-74611a4905e2 Dacă nu te ajută, poți suna la 300 ( 0374300300, din orice rețea), ramura 1-3-3, pentru asistență. Baftă!

Selberg
Începător
Am incercat si varianta cu setarile din fabrica dar tot la fel fac toate tv urile

Vio73
#StarMember
Eu am ci+ pe fibră de la Orange, atât prin rețeaua proprie, cât și prin cea a fostului T, dar nu am probleme. Am tv-uri TCL ( 2), LG și Sony.

ionut79
Începător
Bună ziua .poate te ajuta După ce ai canalele scanate intra in setări/canale/reglarea setările programelor Are opțiunea de mod al programului acolo alege opțiunea cablu (nu Orange Romania ) Ar trebui să funcționeze . Daca merge răspunde că să vadă și alți care întâmpină problema respectivă

SilviuC7
Începător

Salut, am aceesi problema pe unul din cele 3 carduri CI+. Am observat-o intial acum vreo 3 ani la Telekom cand am primit ultimul card, dar s-a rezolvat fara prea mari batai de cap prin mutarea acestuia intr-un TV mai vechi, non smart. Am uitat de ea pana acum, cand a venit vremea sa schimb vechiul TV.

Dupa cautarea initiala si rearanjarea posturilor, de fiecare data cand pornesc TV-ul (valabil daca introduc cardul in oricate TV, toate sunt LG) mai intreaba daca vreau sa le aranjez conform CAM-ului. Dupa mutat si permutat CI+-urile intre TV-uri, cautare cu si fara CI, dupa cum m-au sfatuit cei din Call Center, inlocuit cardul, singura explicatie logica era o versiune diferita a CI-urilor hardware sau software.

Astfel cardul mai nou (si cel inlocuit) sunt model SMiT-1670 si prezinta in plus meniul de Profil Operator, pe cand cele vechi sunt SMiT-1660, nu prezinta acest profil si nu cer reordonarea.

Probelma s-ar rezolva probabil soft daca ar exista posibilitatea sa dezactivezi profilul de operator trecut default cu DA.

Sau sa mai gasim ratacite CI+ model SMiT-1660.

 

Acest Profil Operator se poate dezactiva din menü-ul CI Card:

Lista de canale -> Setare mod -> Dezactiveaza actualizarea/instalarea -> Actualizeaza acum 

E important dupa ce ai bifat "Dezactiveaza actualizarea / instalarea" sa fac klick pe "Actualizeaza acum" altfel nu iti ia comanda. 

In cazul ca a functionat atunci canalele trebuie sa ti le cautzi automat sau manual din Menül TV-ului,, nu vor mai fi livrate de Profilul Operator.... adica dai scanare automata din  TV pe satelitul Hellas si vezi e intra, apoi normal poti sa iti alegi canalele care trebuie, sa stergi, proceduri normale. 

Din păcate nu mai pot testa pentru ca am reușit sa fac rost de card uri vechi. Unul de la tehnicianul Orange și altul schimb cu un vecin. Dar știu ca i am făcut la acel moment actualizare și nu s a rezolvat. Poate acum au scos un software mai nou. 

Am facut asta deja, 

in plus azi am scos de tot cardul, nu mai am eroare si culmea am exact aceleasi programe ca inainte. Ce mai e si asta?!

Si eu am aceasi problema, si o am doar de cand am trecut la orange si cardurile lor de cacao.

toate setarile din tv le am incercat! toate!

nimic nu rezolva

bogdangelu
Junior entuziast

Același lucru pățesc cu un TV Led Panasonic model 2020,cănd eram abonat la DIGI nu aveam aceasta problemă.

 

Noah
Explorator entuziast

Poate vă e de folos. Acum ceva ani am pățit aceasta și eu . LG nonsmart . Am dus tv la meșter, a scos de pe laptop pe un stick un update de pe site ul LG, a introdus la tv stickul și am văzut cum își făcea update de firmware. Am dat vreo 5 lei . 

 

 

Nu are nicio legătură. Doar ca TV ul tău nu era smart si ti a instalat actualizarea de pe stick. Cele smart își fac actualizarea de software prin rețea și eu cel puțin îl țin actualizat la zi.

Noah
Explorator entuziast

Da știi că pot să aibă setarea pe off, nu? E de ajuns sa fie pe off și nici cele Smart nu își fac update. E bine de verificat . Odată la o chestiune de sărbători în familie gazda era fericită că toată lumea îi laudă noul tv .Erau bucuroși și nefericiți .Pot exista simultan aceste două stări? Pot. Cum? Simplu, bucuria venea din achiziția acelui tv modern iar nefericirea din cauza faptului că periodic nu înțelegeau nimic din emisiuni pentru că apăreau texte cu toate dotările acestuia . Nimeni, am fost asigurat, nimeni nu i-au dat de capăt . Electronistul comunei era siderat " Nu am mai văzut așa ceva", spunea omul . Doamna Noah știind că îmi place bijutereala la electronice a făcut o sugestie la care am achiesat cu entuziasm. Pur și simplu tv era pe mod demo magazin .😃

 

D