Activitatea utilizatorului

Buna ziua . Am prelungit pe doi ani acest abonament și nu apare acel bonus promis în ofertă . Se promite 25 GB plus inca 25 bonus, mi s-a actualizat in my Orange dar apar doar 25, fara acel bonus din pictograma .Oare de ce asta? 
Târgul meu, reședința de județ, este flancat de orașe cu rețea 5 G . Daca de Bacău, Iași, Târgu Mureș nu zic nu, reședințe și ele, merită, suntem oarecum frustrați că un cătun secuiesc ca Miercurea-Ciuc beneficiază de noua  rețea înaintea noastră. Ci...
In My Orange in locul opțiuni active scrie null opțiuni active. Am dezinstalata aplicația dar nimic nu am rezolvat . Eu am doua opțiuni active și până acum apăreau acolo .

HD

Buna seara colegii și la mulți ani! Întrebare, cine știe, in rubrica din agendă, convorbiri recente, îmi apare în dreptul apelurilor efectuate un dreptunghi cu un înscris, HD. Ce înseamnă asta? Mulțumesc .Știu că HD e de domeniul TV și înseamnă high ...
Daca activez acum de Black Friday acest abonament redus la 7,5 el este valabil doi ani doar? După cei doi ani revine la prețul de 15 Euro? 
Aprecieri acordate către