anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] TV - Acest serviciu este blocat. (4)

petremihai
Începător

Nu am mai folosit de ceva vreme serviciul de televiziune, il am de rezerva cand pica RDS. Acum am vrut sa il folosesc si hopa, am primit eroarea asta. 

Facturile sunt platite la zi, am scos decodorul de cateva ori din priza, am scos si cartela, am sters-o frumos, am bagat-o inapoi, degeaba, aceeasi eroare.

Culmea e ca nu imi zice nimic altceva, aceeasi eroare Acest serviciu este blocat. (4) pe toate canalele, deci nu este ca si cand ar fi blocat pe anumite canale care necesita abonamente extra.

Deci, care ar fi problema? 

PS. Ca idee, am intrat la diagnostic si apare undeva la Status tuner satelit: BLOCAT

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Petre Mihai, bun venit in Comunitatea!!!

"La data de 30 aprilie 2023, Orange România a încheiat un proces de modificare a soluției tehnice folosite pentru furnizarea serviciului de televiziune prin satelit, care funcționează acum pe noua platformă Hellasat 39.1 Est."

DETALII: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/satelit/

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/mutare-antena-pe-noul-satelit-hellas-sat/m-p/110910

Daca ai nelamuriri sau nu stii cum se poate modifica pozitia antenei, poti suna la 300 sau intra pe chatul My Orange.

Mulțumesc pentru răspuns. Între timp, minune mare, m-am trezit și acum funcționează fără să îi fi făcut ceva, fără să mut antena. 

Cu placere!!! Ma bucur ca s-a rezolvat problema!

Posibil să fi trebuit să ții receptorul pe un anumit program foarte mult și apoi să se deblocheze toată grila. Cam asta cred că s-a întâmplat, pentru că după o perioadă  mare de nefuncționalitate se blochează.

Bine că s-a rezolvat!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu ai rotit antena pe satelitul Hellassat (39 grade E), în caz că ai servicii tv satelit de la Orange Romania și ești încă pe satelitul Astra 5B( 31, 5 grade E), trebuie rotită pe satelitul amintit anterior și scanate programele. Oricum, este ceva mai complexă treaba, și trebuie cerut ajutorul lor la 300 sau 0374300300, apoi formezi 1-3-2, pentru asistență.

Succes!