anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare optiune TV GO PREMIUM

blu
Junior entuziast

Am solicitat prin contul orange.ro dezactivarea optiunii GO PREMIUM, solicitarea a fost preluata dar continua sa fie activa si dupa 24 ore, alta solicitare nu mi se permite. Se pare ca totul se temporizeaza la Orange. Ceva solutii ?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu eu, opțiunile se dezactivează cu următoarea dată de facturare, dacă ești abonat.

Ai detalii și aici despre acest lucru, la ,, Întrebări frecvente ", în josul paginii.

Vio73_0-1756781394441.jpeg

Sper să reușești!

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din câte știu eu, opțiunile se dezactivează cu următoarea dată de facturare, dacă ești abonat.

Ai detalii și aici despre acest lucru, la ,, Întrebări frecvente ", în josul paginii.

Vio73_0-1756781394441.jpeg

Sper să reușești!

Baftă!

blu
Junior entuziast

Nu e o soluție, am solicitat dezactivarea deja din cont.

Vio73
#StarMember

Ar fi trebuit să se dezactiveze, îmi pare rău. Probabil este vreun bug, ceva.

Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? Vom ruga și noi colegii să verifice.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă întâmpini probleme cu dezactivarea opțiunii Orange TV go contacteaza serviciul clienți prin chatul din aplicație. Aceștia vor programa dezactivarea opțiunii la următoarea data a facturării.

DanielaH
Moderator

@blu, s-a rezolvat/ clarificat situația cu dezactivarea opțiunii?

blu
Junior entuziast

Nu "s-a rezolvat" nimic, opțiunea pentru care am solicitat anularea pe 1 sept., din contul meu Orange, e activă. Se va dezactiva când va dori Orange. Nu am chef să vorbesc cu Dingo sau să le aduc aminte angajaților. Deocamdată le-am blocat plata din contul meu.

@blu eu am reușit dezactivarea prin chatul din aplicația my Orange. Am cerut transfer către un operator și acesta a programat dezactivarea opțiunii la urmatoarea data de facturare.

3437.jpg

Răspuns 

3439.jpg

După ce ești transferat, detaliază problema și vei primi un răspuns (conversația nefiind în timp real).