anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalele Discovery si canalele Eurosport pe TV fibra

DC
Junior entuziast

De ce Orange nu face ceva sa aduca canalele de la Warner Bros(lista de canale include canalele Eurosport, cred ca sunt 5, canalele Discovery si Science, TLC, TNT, Travel Channel, Investigation, Animal Planet, Food, CNN si altele).

Pe mine ma incanta pretul pachetului Internet 1800 + TV Premium, i-as schimba pe cei de la Vodafone care imi dau de 3 ori mai putin net + TV cam la acelasi pret, dar imi dau inclus si cont HBO, de care m-as putea lipsi.

Ce ma opreste? Exact lipsa acelor canale TV, pentru mine sunt 50% din canalele TV de interes.

Si nu cred ca sunt singurul.

Altceva, faceti facultativa optiunea HBO 6luni/1an. Chiar nu face nimanui placere sa stea sa sune sa opreasca o optiune temporara bagata pe gat.  Mai ales ca tot inventati roboti cu AI si devine din ce in ce mai greu sa dai de un operator uman. Minute/ore pierdute degeaba din cauza "amabilitatii" de a adauga fortat optiuni temporare. Ori o faceti permanenta, ori o faceti facultativa, daca vrea clientul sa testeze.

 

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@DC: Nu se va schimba peste noapte, însă cu răbdare, poate și preferințele menționate pentru HBO, dar cu siguranță cele pentru canalele suplimentare vor fi luate în considerare. Doar că trebuie solicitări mai multe din partea clienților și răbdare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Prin fibra proprie Orange sunt aceste canale, dar într-adevăr nu sunt în grila de pe rețeaua fostului Telekom.

Depinde cum au ei contracte cu furnizorii, dar cu siguranță vor fi introduse la expirarea contractelor respective.

Baftă!

Orange a semnat contract nou cu Discovery an decembrie 2020  daca au semnat pe 5 anii vom vedea canalele de la Discovery an grila Orange Romania communications debea an decembrie  2025 când vor semna un nou contract cu Discovery 

 

Fostul Telekom nu era la Orange în 2020, ci abia din 2021.

Orange acum când semnează un contract cu o televiziune este valabil și pentru abonații oro si pentru cei oroc daca Orange are contract cu Discovery timp de 5 anii până an 2025 luna decembrie atunci dacă va avea un nou contract cu Discovery și an 2025 toții abonații vor avea posturile de la Discovery și cei de la oro cât și cei de la oroc Orange nu va semna cu Discovery contract separat numai pentru abonații de pe rețeaua oroc fost telekom se va semna un contract pentru toții abonații că sunt oro sau oroc 

Daca contractul Orange cu Discovery expira an 2025 luna decembrie și atunci vor semna un nou contract tocmai atunci vor fi posturile Discovery pe rețeaua Orange Romania communications 

DC
Junior entuziast

Inteleg ca depinde prin ce companie(OROC sau ORO) obtii oferta de TV+internet fix. Eu ma uitasem doar pe site-ul orange, si cand m-am uitat la grila prima data mi-au sarit in ochi lipsa eurosport, si stiind ca eurosport si discovery sunt acum in aceeasi corporatie, am verificat si canalele discovery si am observat ca lipsesc.

Daca doresc sa-si vanda marfa, ar face bine sa poata oferi macar ce ofera concurenta.