la 07-08-2025 05:16 PM - editat ultima oară la 07-08-2025 09:12 PM de DanielaH
Bună ziua,
În data de 07.08.2025 am solicitat trecerea echipamentului ZTE F6605 R în modul bridge, prin intermediul serviciului de suport tehnic. În urma intervenției efectuate de personalul tehnic, echipamentul a devenit complet nefuncțional (brick-uit), iar serviciul de internet a fost întrerupt total.
Am contactat din nou suportul pentru remediere, însă mi s-a comunicat că un tehnician poate interveni abia începând cu data de luni, 11.08.2025. Din păcate, începând de mâine, 08.08.2025, voi fi plecat în concediu timp de două săptămâni, perioadă în care nu voi avea acces la internet, fapt ce afectează grav sistemele de supraveghere și securitate instalate la locație.
Subliniez că problema a apărut ca urmare directă a intervenției tehnice realizate de către echipa dumneavoastră, iar lipsa unei soluții rapide pune în pericol siguranța proprietății.
Faptul că mi se refuză rezilierea contractului fără penalități pe motiv că defecțiunea nu a durat 60 de zile este nejustificat în contextul în care serviciul a fost întrerupt complet din culpa operatorului.
Prin urmare, solicit cu caracter de urgență una dintre următoarele soluții:
Remedierea imediată a problemei, cel târziu până în cursul zilei de astăzi, 07.08.2025;
Rezilierea contractului fără penalități, având în vedere că serviciul este complet nefuncțional și situația a fost generată de o intervenție greșită a personalului tehnic.
În lipsa unei soluții rapide și favorabile, mă văd nevoit să înaintez o sesizare către ANCOM și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, întrucât consider că drepturile mele de abonat sunt încălcate.
Aștept un răspuns urgent.
la 07-08-2025 06:12 PM
Radu, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o. :((
Înțeleg că ai făcut deja o sesizare la noi? Ne poți oferi, te rog, numărul sesizării sau codul de abonat să întrebăm și noi colegii? Mulțumim.
la 07-08-2025 06:18 PM
Nu am primit numar de sesizare, dar am primit numar de reziliere. 260761641
la 07-08-2025 06:19 PM
Îmi dai, te rog, codul de abonat?
la 07-08-2025 06:22 PM
Cod abonat 068976364
la 07-08-2025 06:30 PM
Mulțumesc pentru răspunsul rapid. Îți confirmăm că situația ta este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic și va fi tratată cu prioritate. Sper să se rezolve cât mai repede.
la 07-08-2025 06:34 PM
Vă mulțumesc frumos pentru amabilitate și pentru efortul depus în a mă sprijini. Apreciez atitudinea dumneavoastră, și cred cu tărie că, dacă toți colegii din departamentul de suport tehnic ar aborda situațiile cu același profesionalism și empatie, multe probleme s-ar soluționa mult mai eficient. Din păcate, modul greoi și anevoios prin care se gestionează astfel de situații mă determină să iau în considerare trecerea la un furnizor concurent – nu neapărat pentru o viteză mai bună a serviciilor, ci pentru calitatea superioară a relației cu clienții și a suportului tehnic oferit.
la 07-08-2025 06:58 PM
Problema s-a rezolvat. Vă mulțumesc încă o dată pentru implicare și ajutor. Sunteți un om deosebit și am apreciat sincer modul în care ați gestionat situația. Am fost convins că se poate rezolva și de la distanță, chiar dacă inițial mi s-a comunicat că intervenția unui tehnician la locație este necesară.
la 07-08-2025 09:12 PM
@Radutuby, mă bucur mult că situația s-a rezolvat și vă mulțumesc pentru aprecieri și pentru că ați revenit cu feedback.
Vă doresc concediu plăcut și vă mai așteptăm în Comunitate. Suntem aici oricând mai este nevoie. Numai bine!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor