anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet nefuncțional la Timișoara

dinnora
Vizitator

Problemă repetitivă de un an : Am Internet fix (pe laptop) și mobil (pe tabletă). În fiecare lună funcționează cam 10 zile, după care brusc se întrerupe, pe ambele dispozitive în același timp.

Pe router semnalele sunt (par) ok, pe dispozitive apare conectat, semnal "excelent". Cu toate acestea, conexiunea nu este reală, conform indiciilor de pe rețea : de exemplu, platforma Netflix (la care sunt abonată direct, nu prin Orange), recomandă să fie verificată conexiunea și comunică un cod de eroare 07037-1105.

Am incercat in mai multe feluri sa-l resetez (inchis/deschis, scos/reintrodus sim) fără succes.

Am sesizat problema de mai multe ori în cursul anului trecut (2025), prin interacționări pe chat, e-mail și telefon - fără rezultat.

Poate cineva să sugereze vreo soluție ?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

La sesizările scrise ți s-a răspuns, s-a investigat problema?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Nu. Am comunicat (foarte greu) prin telefon dar nu s-a ajuns la nicio concluzie.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Pot să te întreb ce fel de internet fix ai? , prin fibră sau cartelă SIM? Dacă cumva deții internet fix cu router și SIM poate ai plan de date ex: 100GB și după terminarea lui internetul să nu mai funcționeze sau scade viteza drastic la 256kbps și devine inutilizabil.

Later edit. Am văzut acum că este pe SIM. Sigur nu aveți plan de date limitat?

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Cu router și SIM. Din câte știu eu am nelimitat dar o să mai verific.