anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Port forwarding F6605R

Sunt proaspăt client Orange, am trecut la faimosul abonament Fiber 2300. Ce pot să zic, nu am probleme cu vitezele, totul se mișcă excelent. Din păcate, echipamentul e cam varză. Mă rog, eu vin de pe echipament Ubiquiti și ZTE-ul pare din 2000. Dar nu interfața contează, ci faptul că am un server local, pe care rulez UnRaid, 3 mașini virtuale + Docker.

Pentru Plex și remote access vreau să fac port forwarding. Am făcut asta din interfața ZTE 6605R, dar pare că nu funcționează. Tot nu pot să-l accesez din afara LAN-ului.

Serverul e conectat într-un switch 2.5G, care e conectat în portul (LAN 1) al ONT-ului. Cum pot să procedez?

În interfața routerului pare că am doar așa: Pe pagina WAN: Connection Status

• 1_INTERNET_TR069_R_VID_35

• Type: IP

• IPv6 Connection Status: Connected
  • 2_VOIP_TR069_R_VID_37

• Type: DHCP
  • IPv4
  • NAT: OFF
  • IP address: 0.0.0.0
  • 3_INTERNET_B_VID_35

• Type: Bridge connection.

Ce e de făcut ca să poată funcționa port forwarding?

1 Soluţie acceptată‚

Radutuby
Cunoscător

Salut!

Am observat că în prezent conexiunea ta are doar adresă IPv6, fără IPv4 activ. Pentru ca port forwarding-ul să funcționeze corect, este necesar să ai o adresă IPv4 publică (reală), nu una aflată în spatele CGNAT.

Îți recomand să contactezi suportul tehnic Orange și să le soliciți activarea unui IPv4 public pe ONT.

Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Radutuby
Cunoscător

Salut!

Am observat că în prezent conexiunea ta are doar adresă IPv6, fără IPv4 activ. Pentru ca port forwarding-ul să funcționeze corect, este necesar să ai o adresă IPv4 publică (reală), nu una aflată în spatele CGNAT.

Îți recomand să contactezi suportul tehnic Orange și să le soliciți activarea unui IPv4 public pe ONT.

Succes!

La asta m-am gandit si eu, doar ca la conexiunea numarul 2, scrie VoIP, si aici m-a indus in eroare, de ce as avea conexiune VoIP doar pe internet fix + televiziune. Intr-adevar doar acolo gasesc campul IPv4, care apare OFF.

Referitor la datele postate, la conexiunea nr. 3, apare Bridge Connection, inseamna ca echipamentul meu e in mod bridge? Nu am solicitat asta, am doar echipament ZTE de la Orange.

Nu este în bridge încă. Când echipamentul este în bridge el nu mai poate fi accesat în mod normal. 

Multumesc! Am rezolvat in 2 minute in call center, am IPv4/IPv6 acum, 

monguru
Începător

Din moment ce nu vorbesc limba română, am avut doar opțiunea IP-ului FIX, contra cost, pentru că nici serviciul clienți din România, nici cel din Ungaria nu m-au putut ajuta să obțin un IP public gratuit!
Deci chestia asta de 2 minute mi-a luat 5 zile!

+