anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Numar Yoxo nou activat, dar nu e recunoscut ca fiind abonament hibrid

Fost Membru
Neaplicabil
Tocmai ce-am activat un numar nou si am parte de alte buguri... din ce in ce mai nasoale. Acum numarul a fost trecut pe Yoxo, insa evident ca in aplicatie nu apare ca fiind activ, nici prin incercare de a inregistra numarul manual. Nu este recunoscut ca fiind Yoxo, desi s-a activat abonamentul si am primit si banii inapoi... Ce fac acum? Help!
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@simple_dreams, îmi pare rău că întâmpini probleme din nou. Ai încercat să iei legătura cu colegii noștri prin messenger-ul din aplicație?
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Fost Membru
Neaplicabil
Nu am incercat pentru ca numarul nu este recunoscut ca fiind Yoxo si ma gandesc ca ii depaseste si mai mult o astfel de situatie. Am incercat din nou sa vad daca-l pot adauga manual si, bineinteles, nu pot. ''Numarul adaugat nu are abonament Yoxo'' ma intampina. Nu mai poti avea incredere nici in sistemul Orange, dupa cel Vodafone care s-a dus si el... departe.

Fost Membru
Neaplicabil
Multumesc, s-a rezolvat!

DanielaH
Moderator
Mă bucur. Mulțumim pentru feedback și te mai așteptăm.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.