anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Am ramas fara telefon yoxo

Roncatto12345
Începător
Buna ziua. Am trecut astazi de la Orange Prepay la abonament Yoxo. Am efectuat plata, am restartat telefonul insa nu am semnal. In aplicatie apar ca bifati primii 2 pasi iar al 3 lea este in asteptare. Orange Romania, este oare bine sa raman fara telefon luni dimineata? Multumesc.
20 Răspunsuri 20

Mulțumesc Daniela pentru ajutor, finally s-a rezolvat de către Orange, cei de la Yoxo erau depășiți...

@Neag91, ne bucurăm că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

O zi frumoasă!

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Buna Daniela, am si eu o problema asemanatoare. Astazi, 10.04.2024, mi-a ajuns cartela, am bagat-o in telefon sa o activez, la scanare cod am intampinat o problema, a dat eroare, dar nu a ramas la stadiul de a introduce din nou codul, ci s-a dus la etapa cu Felicitari, abonamentul tau va fi activat astazi , si sunt doar la pasul 1, am ramas fara semnal si am restartat telefonul dar nimic, iar daca intru in aplicatie imibapare un pop-up unde zice sa scanez sim pentru activare.. ce pot sa fac?

Fabi, o să te rog și pe tine să ne trimiți numărul de telefon și adresa de e-mail asociată contului în mesaj privat și vom ruga mâine colegii să verifice situația ta. Mulțumesc.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Buna ziua! Si eu am o problema seamănătoare. Am vorbit cu asistentul virtual in yoxo si a zis ca probabil nu s-a activat corect sim-ul. Acum nu pot face nici un apel, nici internet nu am. 

Bun venit în Comunitate!

Dă-ne, te rog, mai multe detalii despre situația ta. Este vorba despre un abonament YOXO nou migrat de pe PrePay? Ce se întâmplă mai exact?