anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata facturii a esuat

AdrianChirila
Junior

Cum e sa esueze plata facturii, cu bani in cont? Am pătit-o eu, fix cu Salt bank, careia i se face reclama in app. Eroare de procesare e concluzia la care am ajuns eu.

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Incearca maine dimineata, poate in seara asta sunt probleme cu aplicatia bancii. Poti face un printscreen cu eroarea sau sa scrii exact ce mesaj de eroare primesti?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Au mai existat probleme la YOXO legate de procesarea plăților. Este posibil să fie o problemă fie de la Salt, fie de la YOXO.
Încearcă din nou și astăzi, iar dacă tot nu funcționează, contactează YOXO prin chatul din aplicația lor pentru mai multe informații.
Personal, nu folosesc Salt, însă în alte aplicații bancare se pot seta limite pentru tranzacții (numărul de tranzacții sau suma maximă pe zi). Verifică și acest aspect, în cazul în care există astfel de limite și în Salt.

DanielaH
Moderator

Adrian, s-a rezolvat situația cu factura?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.