anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare catre yoxo respinsa de vodafone.

Ravho
Vizitator

Salut!

Am trecut de la abonament la cartela prepay (la vodafone) si am incercat sa portez numarul la un abonametn yoxo.

Dupa procedura de inregistrare si stabilirea datei pentru portare, in aceeasi zi, am primit un mail prin care mi se spune ca vodafone a refuzat portarea (cu toate ca stiu ca nu poate fi refuzata de catre niciun operator).

factua la vodafone este 0.

Stiti cumva din ce motiv se poate intampla asta si care este solutia?

chatul yoxo nu foloseste la nimic, atat timp cat nu raspunde nimeni la intrebari.

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@Ravho: Pentru început verifica dacă ai abonamentul închis, iar dacă prepayul este cu perioadă activă atunci totul e ok. Altfel nu se va accepta portarea de către Vodafone. 

Recent (acum o lună) am portat un număr la Orange de la Vodafone și s-a rezolvat fără piedici la Vodafone. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Portarea poate fi refuzată, iar un motiv poate fi completarea eronată a datelor.

Datele sunt completate corect , raspunsul a fost “serie sim incorecta” insa seria cartele si seria afisata in telefon sunt aceleasi.

Verifica cele 19 caractere și fizic pe SIM.

Sa nu existe caractere gen 0/O

Telefonul si cartela fizica au o serie, iar in myvodafone apare alta serie pentru cartela.

Am înțeles, un SIM si 2 serii diferite.

Atunci contactează Vodafone pentru informații suplimentare despre seria corecta.