anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Roaming din aplicația yoxo

alexandra1406
Începător

Cum activez roamingul din aplicația yoxo? 

1 Soluţie acceptată‚

Pancetta
Angajat Orange

salut. poti folosi numarul YOXO in SEE fie prin activarea unei optiuni de date (32 lei pentru abonamentele din oferta curenta), fie cand ai deja un abonament cu roaming inclus. daca ai nevoie de roaming in afara SEE, activezi una dintre optiunile disponibile in "Optiuni extra". In ecranul principal din aplicatie ai un "buton" pe care scrie "+roaming"- dupa ce il apesi, selectezi tara in care pleci si vei sti ce ai de facut mai departe 😉

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Găsești detalii despre cum să o faci aici. Intri acolo unde am încercuit eu în poză.

Vio73_0-1739787925156.jpeg

Eu nu am acces la aplicație, pentru că nu am Yoxo, dar sper să funcționeze.

Sper să îți fie de ajutor!

Succes!

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Ce abonament deții și ce roaming vrei sa activezi (SEE sau non SEE)?

"Cum activezi roamingul YOXO

Activarea roamingului YOXO se face direct din aplicația YOXO, indiferent dacă ești în România sau deja în altă țară. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1. Deschide aplicația YOXO și accesează secțiunea Abonamentul meu.
  2. Verifică dacă abonamentul tău are roaming inclus. Dacă nu, poți:
    • Adăuga o opțiune de internet care oferă acces la roaming (de exemplu, Opțiune internet național sau în roaming SEE).
    • Schimba abonamentul actual cu unul care include roaming SEE (de exemplu, Abonamentul Nelimitat 4G+ și Roaming sau Abonamentul Nelimitat 5G+ și Roaming).
  3. După activarea roamingului, vei primi o notificare în aplicație și un SMS de confirmare.
  4. Dacă ești deja în afara României, închide și redeschide telefonul pentru a te conecta la o rețea parteneră din țara în care te afli.

Important:

• Serviciul roaming SEE este disponibil doar pentru țările din Spațiul Economic European (SEE). Dacă vizitezi o țară din afara SEE, va trebui să activezi o opțiune dedicată pentru roaming non-SEE, cum ar fi Opțiunea Roaming 29 țări sau Opțiunea Roaming UK.
  • Serviciul roaming se dezactivează automat după ce se consumă beneficiile incluse sau dacă expiră perioada de valabilitate a opțiunii. Poți reactiva roamingul oricând, achiziționând o nouă opțiune."

Pololică
#StarMember

Abonamentul de 19 lei are activ implicit roamingul. Asigura-te ca este activ (pentru date mobile) si in telefon inainte sa iesi din tara.

Pentru roaming nonSEE va trebui sa activezi ori o optiune dedicata tarii in care vrei sa mergi, ori prin credit.

Pancetta
Angajat Orange

salut. poti folosi numarul YOXO in SEE fie prin activarea unei optiuni de date (32 lei pentru abonamentele din oferta curenta), fie cand ai deja un abonament cu roaming inclus. daca ai nevoie de roaming in afara SEE, activezi una dintre optiunile disponibile in "Optiuni extra". In ecranul principal din aplicatie ai un "buton" pe care scrie "+roaming"- dupa ce il apesi, selectezi tara in care pleci si vei sti ce ai de facut mai departe 😉