anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Wimbledon la Eurosport 4K?

KM200
Junior

Roland Garros a fost pe Eurosport 4K. Wimbledon nu mai este?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

KM200, deduc de aici ca meciurile de tenis de la Wimbledon 2026 se vor transmite pe  Eurosport 1, Eurosport 2 si HBO Max.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

MihaiC99
Campion certificat

@Pololică,  acum au inceput meciurile. Pe E1 și E2 sunt transmise meciurile live iar pe E4K la Digi se transmite un meci jucat deja (reluare)

Deci 3 emisii diferite. Interesant ca operatorii au feed-uri diferite. Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca este acelasi "semnal" la toti, nu la alegere.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Personal, nu mă pasionează să urmăresc meciurile în reluare, chiar dacă sunt în format 4K. Dacă ar fi vorba de un film, ar fi cu totul altceva.

MihaiC99
Campion certificat

Vad că cei de la Digi transmit meciurile Wimbledon pe Eurosport 4K. Bănuiesc că fiecare a ales ce este mai important din punctul lor de vedere.

MihaiC99
Campion certificat

Pentru cei care vreți să vedeți meciurile pe telefon sau tableta puteți folosi aplicatia Showtime Hub din magazin play. Nu știu cât de bine merge, nu am testat prea mult aplicația.

KM200
Junior

Solutia mea a fost Tennis TV - turnee ATP. Costa 15 Euro / luna - cca. 80 lei cu taxe incluse, intrerupi cand vrei. Exista apps pentru Android, iOS, LG si Samsung. Se vede excelent, 1080 HD si pana la 7.5mbps. Nu mai stai la cheremu' lu Orange, Eurosport canal pentru ciclism si reluari sau Prima Sport, tenis cu insertii de fotbal la greu, si live cand au chef.

Acum ma uit la Canadian Open, Montreal. Urmeaza Cincinnati - 13 aug., Winston-Salem - 23 august si US Open - 30 agust.

Mi se pare un preț f mare. Merită doar pentru cei foarte împătimiți și care își permit aceasta plată lunară.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Face toti banii, calitate, comentarii, interviuri, reluari, fara reclame si nu o aud pe Alexandra Dulgheru & Co. :)). Ma uit acum la meciurile pe care Prima nu le-a transmis ieri.

O rectificare. Tennis TV nu transmite Australian Open, Wimbledon, Roland-Garros si US Open. Asa ca subscriptia mea inceteaza la finalul lunii august. Caut altceva, ESPN+, SuperTennis.TV sau SportEurope.TV. La ultimele doua preturile sunt mult mai mici, pe la 3 Euro. Revin cand ma decid vreunul din astea.