anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

asociere Orange TV Go

iuga1412
Junior entuziast

Buna ziua tuturor,
cand incerc sa asociez contul meu orange la abonamentul TV prin cablu pentru a avea acces la toate programele din abonamentul meu cu Orange TV Go, portalul imi afiseaza o eroare: "Cererea nu a putut fi procesata. Te rugam sa incerci mai tarziu."
Aveti idee cum as putea rezolva aceasta problema?
Trebuie sa mentionez ca am incercat de mai multe ori, in mai multe zile si de pe dispozitive diverse (PC, telefon, etc.). 

Am sunat si la Serviciul tehnic, mi s-a spus ca numarul meu de telefon este asociat, dar pe portal nu apare ca fiind asociat (este valida optiunea ”Asociaza”). Canalele cele mai interesante (Eurosport ..., Viasat ..., BBC Earth, NAT GEO ..., ANC, AXN ... , Film Box ..., Film Cafe, Epic Drama, Comedy Central, WB; Diva, etc.) nu merg pe telefon, tableta sau PC, doar pe TV. 

Am incercat - la sugestia celor de la serviciul tehnic - si cu autentificare in aplicatie din alt browser (pe PC), dar ... degeaba.

1 Soluţie acceptată‚

iuga1412
Junior entuziast

Am reusit. Asa cum mi-ai recomandat, le-am scris celor de la aplicatii@orange.com si in 10 minute am primit mesaj sa ma reconectez cu numele de utilizator si ... merge.

Vad si filmele, si documentarele. Multumesc! 🤗

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Maestru certificat

Salut,

Ai urmat pașii de asociere din linkul de mai jos:

Pentru clienții Orange Romania

https://www.orange.ro/help/cum-am-acces-in-orange-tv-go-pe-toate-dispozitivele-mele-daca-am-un-abona... 

Pentru clienții Orange (OROC) Romania Communication

https://www.orange.ro/help/daca-sunt-client-orange-romania-communications-cum-pot-accesa-in-orange-t... 

iuga1412
Junior entuziast

Da, am incercat. Mesajul pe care il primesc este: "Cererea nu a putut fi procesata. Te rugam sa incerci mai tarziu." ... si butonul ”inchide fereastra” ...😎

RafaHelper
#StarMember

Salut @iuga1412,

Daca nu ai încercat inca poți folosi chat-ul din aplicația mobilă My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne pentru a rezolva problema ta.

Am incercat si Djingo, si serviciul clienti ... 

Djingo m-a ”paseaza”, apoi ma intreaba daca vreau sa continui conversatia ....

La Serviciul clienti mi-a spus o domnisoara ca e Orange TVGo ”e asociat numarului meu, ca nu poate fi asociat mai multor numere din abonament”, dar canalele care ma intereseaza nu merg, iar pe platforma numarul nu apare ca fiind asociat (este activa optiunea ”asociaza” pentru numarul/contul meu).

Am mai scris o data, am primit acelasi mesaj ”detaliati situatia” desi o detaliasem in mesajul anterior .... 

Este frustrant!!!!!!!!!!!!!!!!

MihaiC99
Maestru certificat

Ai incercat sa te loghezi cu numărul respectiv (asociat/la username) și parola contului?

iuga1412
Junior entuziast

Sigur ca da, chiar de pe telefonul pe care am cartela cu acel numar, cu parola contului meu.

DanielaH
Moderator

@iuga1412, ai luat legatura cu colegii noștri prin My Orange? S-a rezolvat situația?

iuga1412
Junior entuziast

Nu, nu s-a rezolvat.

Îmi pare rău 😞

Putem ruga și noi colegii să verifice situația contului tău. Trimite-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat.

iuga1412
Junior entuziast

Am reusit. Asa cum mi-ai recomandat, le-am scris celor de la aplicatii@orange.com si in 10 minute am primit mesaj sa ma reconectez cu numele de utilizator si ... merge.

Vad si filmele, si documentarele. Multumesc! 🤗

Ne bucurăm. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

iuga1412
Junior entuziast

Este interesant ca scrii pe chat si sa trebuiasca sa tot verifici chatul ca sa nu ratezi vreu raspuns, altfel ti se spune ca pentru ca nu ai mai spus nimic, s-a inchis conversatia. Si?! Evident o iei de la capat. Tot frustrant