anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Honor 70 își pierde semnalul foarte des când ajung în Germania

Sezar
Începător

Am o problema cu honor 70 când ajung în Germania își pierde semnalul foarte des. În celelalte tari nu am probleme ce se întâmplă? 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Nu cumva ai depasit limita rezonabila de consum in roaming? De cand esti plecat din tara?

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Am. Abonamentul de 15 ani

Abonament fiind, cel mai simplu este să faci o verificare într-un alt telefon și să constați comportamentul conexiunii. Dacă e la fel... e de la cont/resurse utilizate, în caz contrar e de la telefon. Simplu.

Asta am. Dacă urmărești în alt telefon nu sunt probleme. Întrebarea de ce în celelalte tari merge și în Germania nu

SIM-ul din telefonul ”de probă”.... are aceleași probleme în Honor70? Dacă DA, poți face doar o testare a operatorilor locali, cum menționam încă de la început. Atât timp cât e ok în alt telefon, deci contul nu are nimic... o eventuală problemă tehnică va fi rezolvată doar într-un service.

Am băgat cartela. De. La. Vodafone România merge fără. Probleme cred ca. Problema este de. La operatorul nostru de telefonie Orange

Pololică
#StarMember

Salut!

Asa cum spun si colegii de comunitate, semnalul este oferit de operator si receptionat de telefon. Incearca sa pui un SIM local sa vezi cum se comporta. Uneori, prioritatea de semnal este data utilizatorilor proprii in defavoarea celor aflati in roaming.

delfinas
#StarMember

Nu cumva ai depasit limita rezonabila de consum in roaming? De cand esti plecat din tara?

Sezar
Începător

Nu gogule nu am depășit sunt pe tur retur ma. Întorc la 4 zile nu mai veni cu argumente de 2 lei nu și dacă depășea limita îți garantez ca. Era semnal mult mai ok pentru a ma taxa despre. Ce. Vb.

Da, fiind pe abonament, ai face extracost, dar am zis sa eliminam si acest motiv. Iarta-ma pe mine ca pun intrebari absurde. Vad ca te descurci si singur sa gasesti solutia.

Drumuri bune, colega!!!