anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Premii bonus pocus

Virgil1
Explorator entuziast

Am câștigat la bonus pocus opțiunea 6 € pe un an,însă nu m a. Lăsat sa o activez pe nr.de tel spunând ca deja a fost alocată. Cu mențiunea ca în urma cu 13 luni am mai câștigat odată. În regulament nu este nicio mențiune.Cum sa procedez?

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ar trebui să te autentifici în My Orange, mergi la ramura Altele-  Opțiuni-  "Opțiuni cadou" și alege opțiunea disponibilă, apoi dai accept la termenii si condițiile respective, după care trebuie să apesi butonul "Finalizează". Ar trebui să apară un mesaj de confirmare. S-ar putea să apară în cont cu ceva întârziere. Dar poate că acum deja funcționează.

Dacă nu, ia legătura cu ei prin chat sau tot din aplicația My Orange - Altele- Contact și feedback - Scrie- ne .

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

O opțiune nu poate apărea în contul My Orange dacă nu a fost alocată acelui număr. S-a mai discutat acest subiect și în comunitate. Deși opțiunea inițială nu mai este activă, în unele cazuri, nu se poate adăuga o nouă opțiune pe acel număr. Va trebui să contactezi Serviciul Clienți prin chatul din aplicație pentru a primi suport. Sper să ai noroc de un operator care chiar știe să rezolve problema. Din câte știu, unii utilizatori au reușit să reactiveze opțiunea după 2-4 luni de la expirarea celei inițiale fara intervenția serviciul clienți (departament tehnic). Ar ajuta să revii și să ne spui daca ai reușit să rezolvi problema cu ajutorul serviciului clienți Orange.

alterego
Cunoscător

Dacă ai deja activată această opțiune nu o mai poți activa... eu am avut "ghinionul" să o câștig la foc automat și m-am uitat cum se pierde pentru că o aveam deja activată.

DanielaH
Moderator

@Virgil1, s-a rezolvat situația cu opțiunea?

Virgil1
Explorator entuziast

Nu 3ste o problemă tehnica, astept încă sa se rezolve

DanielaH
Moderator

Virgil, colegii ne-au confirmat că situația a fost remediată. Este în regulă și la tine?

Virgil1
Explorator entuziast

Știe   ineva despre concurs ul bonus pocus,nu mai funcționează. Ba mai mult am câștigat 1 an 6 euro nu mi -a fost validat,am făcut sesizare iar după 35 zile mi au dat 6 euro credit

Salut, Virgil!

Situația este în atenția colegilor noștri și va fi remediată cât mai curând.

Virgil1
Explorator entuziast

Asa cum am menționat in articolul anterior am câștigat opțiunea de 6 euro timp de 1 an la bonus pocus ce nu mi-a fost validata.dupa multe solicitări m8 a fost acordat credit de 6 euro ca rezolvare a ses8zari.cu stupoare am constatat ca acel cred mi a fost luat ,iar operatorul a spus ca îl depășește situatia.Pacat ca pe zi ce trece Orange România  își bate joc de clienții

Virgil1
Explorator entuziast

Asa cum am întrebat comunitatea cu privire la concursul  hocus pocus revin si menționez ca după 3 luni de la câștigarea premiului de 6€ timp de un an s-a reușit alocarea acestuia.nu știu cum, dar s-a întâmplat. Baftă si celorlalte persoane aflate in situația mea

Important e că sa rezolvat. Eroarea a fost eliminata și acum opțiunile de 1 an pot fi reactivate.

Salutare!

Eu foarte bine că s-a rezolvat și ai venit cu feedback.

Baftă!

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Bună, @Virgil1! Ne bucurăm că s-a rezolvat și îți mulțumesc că ai revenit în comunitatea noastră ca să împărtășești vestea bună cu noi! 😊

Să ai un weekend minunat!