anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Credit neutilizat probleme

dancaliniuc
Junior entuziast

cum aș putea folosi creditul de pe un număr de telefon al cuiva din familie care e in lista mea myorange pentru reîncărcare dacă nu am acces la el(eu sunt in alt oraș) mai exact are niște credit și nu știe să activeze opțiunea de 5 € spre exemplu sau 6 € din meniul *100# .

Există altă variantă prin care aș putea activa o opțiune cu minute cu acel credit mă refer la mine care am aplicația my Orange și nu am acces la cel telefon acum.

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Din MyOrange >Altele > Opțiuni.... activezi ce opțiune dorești. Dar doar pentru numărul care are creditul. Încărcarea unui alt număr direct cu opțiune din creditul respectiv poți incarca doar din SelfCare *100#

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Adaugi numărul persoanei respective în contul tău mai Orange (va trebui să-ți trimită codul primit prin SMS pentru finalizarea procesului de adăugare). Odată ce numărul se afla in contul tau, vei putea activa orice opțiune dorești).

https://www.orange.ro/help/cum-adaug-un-numar-de-telefon-in-contul-meu-din-aplicatia-my-orange 

Eu acel număr care are credit îl am în lista mea mai Orange dar nu cred că aș putea reîncărca alt număr de al meu sau din familia mea care este tot în lista mea mai Orange cu acel credit de pe acel număr. Se poate doar cu bani așa cred eu

Nu poți folosi creditul disponibil pentru a activa o opțiune pe un alt număr prepay. Opțiunea poate fi activată doar pe numărul de pe care se folosește creditul.

Ba se poate cu acel credit poți reîncărca alt număr de telefon din meniul steluță 100 # la ramura reîncărcare reîncărcare alt număr și aș fi dorit să se implementeze această opțiune și în my Orange

În my Orange nu se poate. Ai opțiunea de transfer credit.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Prin transfer credit  nu vrea? Ai încercat?

MihaiC99
Campion

Poți apela la funcția transfer de credit.

Ai mai multe detalii in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/prepay/reincarcare/transfer-credit/ 

"În decurs de 30 de zile, poți transfera credit din contul tău de maxim 3 ori către alți utilizatori Orange PrePay

• Contul care a primit credit din partea ta va primi și 5 zile perioadă activă
  • Contul care primește credit prin transfer nu poate transfera la rândul său credit către un alt utilizator PrePay în următoarele 30 de zile
  • Serviciul nu este disponibil în primele 6 luni de la activarea cartelei SIM pentru pachetele PrePay primite gratuit în cadrul unor oferte promoționale."

FLo1
#StarMember

Din MyOrange >Altele > Opțiuni.... activezi ce opțiune dorești. Dar doar pentru numărul care are creditul. Încărcarea unui alt număr direct cu opțiune din creditul respectiv poți incarca doar din SelfCare *100#