anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu mai merge sa ma sune cineva și sa sun și eu?

Adița_birau
Începător
Bună ziua am și eu o întrebare oare de ce nu mai merge sa ma sune cineva și sa sun și eu?
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Adița birau, bun venit in Comunitate!!! Ne poti da mai multe detalii? Unde te afli, de cand ai problema asta, esti pe prepay sau abonament, primesti vreun mesaj de eroare?

Jay
Campion certificat
Salut! Ești in tara sau roaming? Ce plan tarifar ai? Abonament sau prepay?

Adița_birau
Începător
Prepay de 2 zile nu îmi merge Nu pot primi apel mesaj nimic... Doar îmi respinge când sun atat Sunt în roming

DanielaH
Moderator
@Adița birau, de cât timp ești în roaming? Ce opțiune ai activată?

delfinas
#StarMember
Cu cat ai incarcat si de cand esti in roaming? Daca esti intr-o tara SEE, iti trebuie o optiune de minim 10 euro. Daca in ultimele 2-3 luni ai stat mai mult in afara tarii, ai depasit limita de consum rezonabil in roaming si nu mai poti folosi optiunea, ci trebuie sa incarci cu credit din care consumi la pret standard, conform zonei in care te afli.

delfinas
#StarMember
Daca esti in UK, ai urmatoarele optiuni: Daca vrei exclusiv net, e o optiune, GO UK, cu un pret bun, 5 euro pt 3 GB trafic de net. DETALII: https://www.orange.ro/roaming/prepay/optiunea-go-uk/index.html Daca vrei si ceva minute, ai optiunea Go UK Plus, care iti ofera 5 GB trafic de internet inclus și 30 de minute sau SMS incluse, la 7 euro. DETALII: https://www.orange.ro/roaming/prepay/optiunea-go-uk-plus/index.html Mai e optiunea de 14 euro, cu 1 GB+100 min/sms pt UK. DETALII: https://www.orange.ro/prepay/#minute

FLo1
#StarMember
@Adița birau: Revino cu detalii privind numărul și prezența ta în roaming: 1)de când te afli în roaming?; 2)de când ai activat ultimul plan tarifar (opțiune)? 3)dacă ”de 2 zile nu merge”, până acum era funcțional în roaming? 4) poți menționa țara în care te afli?

Viocat
Senior certificat
Probabil nu mai este credit. Asteptam mai multe detalii ca sa nu mai presupunem si sa iti putem da o informatie utila