anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Migrare imposibila de la prepay orange la abonament

Rock101
Junior

Am incercat azi sa trec de la cartela orange la abonament, conform ofertei de pe site si nu se poate. Am incarcat si cu credit, sa apar activ, am incercat de acasa sa imi fac abonamentul, nu merge. Zice ca nu sunt eligibil. Ma duc pana la un orange store ca poate am mai mult noroc, incearca cineva de acolo sa ma ajute si tot nu se poate. Mi-a zis ca doar portare de pe alta retea sau sa imi fac abonament cu un numar nou, ceea ce nu vreau.
Deci, cum ramane cu oferta de pe site? Se pare ca nu poti ca actual client orange cu cartela prepay sa treci la abonament. Bine ca au altii prioritate de pe alte retele!Screenshot 2026-02-18 at 21-13-04 Oferte de Migrare de la Cartela pe Abonament Orange.png

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Daca ai incarcat sim-ul azi, incearca si maine online sa vezi daca functioneaza (poate nu sa actualizat statusul in sistem).

Daca nu, contacteaza serviciul clienti pentru a obtine oferta dorita. Ei pot verifica si care este problema ce nu permite trecerea de la prepay la abonament.

Le poti lasa un mesaj si pe adresa de e-mail magazinonline@orange.ro  si te contacteaza ei.

Oferta cu reducere de 50% este valabila la migrarea de la prepay la abonament fara achizitia unui telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ce vechime are cartela prepay? Sunt anumite conditii de vechime ce sunt necesare pentru a trece online de la prepay la abonament.

https://www.orange.ro/abonamente/ 

"Oferta cu discount 50% se aplică abonamentelor fără telefon Fun Plus, Smart, Smart Plus şi Smart Elite pentru achiziția unui contract cu abonament pentru 24 de luni, cu trecerea de pe Orange PrePay. Reducerea de 50% se aplică pe toată perioada contractuală. Oferta de 50% discount este valabilă la trecerea de pe cartela Orange PrePay, cu vechime de minim 3 luni, la abonament fără telefon, cu contract 24 de luni."

Ar trebui sa contactezi serviciul clienti prin chatul din aplicatie sau telefonic pentru a cere o oferta personalizata.

De asemenea ai putea incerca sa mergi într-un Orange Shop (nu store) pentru a vedea daca poti trece de la prepay la abonament.

Rock101
Junior

Salut! de 6 ani am numarul.

MihaiC99
Campion certificat

Daca ai incarcat sim-ul azi, incearca si maine online sa vezi daca functioneaza (poate nu sa actualizat statusul in sistem).

Daca nu, contacteaza serviciul clienti pentru a obtine oferta dorita. Ei pot verifica si care este problema ce nu permite trecerea de la prepay la abonament.

Le poti lasa un mesaj si pe adresa de e-mail magazinonline@orange.ro  si te contacteaza ei.

Oferta cu reducere de 50% este valabila la migrarea de la prepay la abonament fara achizitia unui telefon.

Rock101
Junior

Mersi! O sa mai incerc maine. Daca nu merge nici asa, o sa incerc la alte retele 😉

RafaHelper
#StarMember

Salut @Rock101

Ai menționat ca ai încărcat cu credit sa pară ca esti activ. Să înțeleg ca pana acum numarul nu era activ? Poti sa ne dai mai multe detalii? In ultimele 3-4 luni ai avut o opțiune activa pe număr tot timpul? Ai reîncărcat cartelă lunar in ultimele 3 luni?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Salut! Imi expirase optiunea in urma cu cateva zile, iar cartela o incarcam luna de luna si aveam activata o optiune. N-am mai vrut sa incarc zilele astea ca am zis ca o sa trec pe abonament, dar uite ca nu e atat de usor...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai încărcat lună de lună, în ultimele 6 luni, încearcă și zilele următoare sau fă o sesizare din Chat Djingo  .

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Rock101
Junior

Am sunat la servicii clienti, unde am fost preluat de cineva de la departamentul de ofertare si s-a rezolvat. Mi s-a facut abonamentul prin telefon, a durat cateva minute, iar saptamana viitoare voi primi contractul prin curier. In momentul in care primesti contractul se considera semnat/valabil.
Mi s-a spus ca nu puteam face abonamentul de unul singur pentru ca acea oferta cu migrarea de la prepay la abonament nu mai este valabila. Daca e asa, ar trebui scoasa de pe site acea oferta ca sa nu mai incerce lumea.
Cam asta a fost experienta mea, multumesc tuturor pentru sfaturile acordate!