anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Bonusul de 30 de gb din oferta de 3€ se activeaza chiar daca nu am mai incarcat cu 5€ de ceva timp?

Alex5
Junior
Am încarcat cu 3€ si am intrebarea cum se activeaza bonusul de 30 de gb? Pentru ca nu inteleg de ce scrie ca trebuie sa am 5€ sa se activeze. Daca nu am mai incarcat cu 5€ bonusul se va activa?
17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember
Alex5, bun venit in Comunitate!!! Daca scrie ca trebuie sa incarci cu minim 5 euro, pt a obtine bonusul, ti-ai raspuns singur: pt reincarcare cu 3 euro nu primesti bonusul de net. " Bonusul 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat poate fi folosit naƫional cu opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă." DETALII: https://www.orange.ro/prepay/cadouriprepay/

Alex5
Junior
Am primit bonusul dar nu stiu daca o sa il pot folosi.Daca bonusul mi-a aparut pe My Orange inseamna ca va functiona?

delfinas
#StarMember
Daca iti apare bonusul in cont, inseamna ca vei putea sa-l folosesti, dar dupa ce se consuma netul inclus in optiunea pe care ai incarcat-o. "Bonusul este valabil 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate."

Alex5
Junior
Mulțumesc pentru ajutor!

delfinas
#StarMember
Cu placere, sa-ti fie de folos!!! Am aflat ca optiunea asta, de 3 euro, se regaseste doar in oferta din My Orange si in magazinele Orange. Intrand in My Orange, am inteles de unde ai cei 30 GB. Nu e bonusul din oferta "10 GB pt fiecare 1 euro reincarcat", ci este bonusul alocat acestei optiuni de 3 euro, care, altfel, nu ofera net, ci doar min/sms nelimitate in retea si 50 minute nationale si internationale catre fix sau SMS national. Optiunea e valabila doar 15 zile.

FLo1
#StarMember
@Alex: internet mobil sub 5€ la Orange se numește abonament.... adică nu-l găsești la prepay. Orice bonus primit, dacă nu ai încarcat cu minim 5€, după 30 de zile va sfârși... nefolosit și se va evapora instant. Ghinion... vorba neamțului. @delfinas: Orange ne învață că nu tot ce "apare pe cont se poate și folosi". Cauza? Apare în cont, dar cu o remarcă (*): se poate folosi cu o opțiune de minim 5€. Vezi screenshot și vei înțelege. 🙂 Și eu sunt în situația respectivă pentru că "nu mă lasă bugetul" la 5€....:))

delfinas
#StarMember
Flo. am descoperit si eu azi optiunea asta de 3 euro, de aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2151884-optiunile-1-3-4-euro-apar-site-orange-ro Am intrat in My Orange si am gasit ce se vede in captura de ecran mai jos. Daca lui Alex ii merge optiunea si are bonusul de 30 GB e tot ce conteaza.

FLo1
#StarMember
@delfinas: tocmai aici e problema. Orice bonus de net e inutil sub 5€ alimentați, adică bonusul nu va fi activat. Nici măcar netul din campanii ne se activează fară opțiune activă de minim 5€ pe cont. Ghinion.

delfinas
#StarMember
Ciudat... Atunci de ce-l ofera bonus si la optiuni mai mici de 5 euro?

FLo1
#StarMember
@delfinas: pentru că, așa cum citai și tu, se oferă "10GB pentru fiecare 1€ reîncărcat". Dar îl poți activa DOAR dacă ai opțiune de minim 5€ activă pe cont. Cine are prepay cu timpul se obișnuiește cu ițele acestea. :))

delfinas
#StarMember
Flo, eu inteleg ce spui tu, dar nu stiu daca acei 30 GB reprezinta un bonus exclusiv al optiunii de 3 euro sau e legat de programul "10 GB la fiecare euro reincarcat". Daca e a doua varianta, e cam aiurea sa promiti ca dai niste net bonus pt o optiune mai mica decat cea minim necesara, sa il aloci contului si apoi sa spui ca trebuie, ca sa ai acces la bonusul de 30 GB, sa reincarci cu cel putin 5 euro...suna cam a pacaleala... Ar fi interesant ca Alex5 sa ne spuna daca are acces la acel bonus de 30 GB, daca (se) consuma din el sau nu.

FLo1
#StarMember
@delfinas: Dacă va dori, îți va putea confirma și Alex, sau orice alt utilizator de prepay care are o opțiune activă pe cont mai mică de 5 euro. Până atunci îți confirm eu că orice opțiune prepay sub 5 euro este lipsită de date mobile, iar bonusul primit este prin urmare în urma campaniei cu ”10 GB la 1 euro” :) BTW: Dacă se alege bonus de date mobile din Pinata.... aceiași poveste se întâmplă. Dacă ar fi să faci referire la povestea cu ”felicitările” este din nou aceiași poveste. Pe scurt: Bonusul din date mobile se consumă pe prepay doar cu opțiune de minim 5 euro activă pe cont. Simplu și fără agitație. Rules are rules. 🙂

delfinas
#StarMember
Flo, mda, cam ciudat... Daca e asa cum spui, atunci nu ar trebui ca acel bonus sa apara in cadrul ofertei, nici in contul clientului, daca nu se incadreaza in regulament, altfel e o promisiune falsa. Bonusul trebuie sa apara doar la ofertele de la 5 euro in sus, asa ar fi corect.

FLo1
#StarMember
@delfinas: Știi... ”it's about marketing”.... sunt mulți utilizatori prepay care preferă (sau nu știu altfel) încărcarea cu CREDIT, iar apoi activează o opțiune cu resurse. Pentru aceștia încărcarea cu mai puțin de 5 euro credit și primirea acelui bonus va determina completarea cu credit până la cel puțin 5 euro și activarea unei opțiuni care să includă și date mobile. BTW: ”Povestea” bonusului să știi că nu e gândită de un ”bun samaritean”. :))