anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament blocat in statusul Gratie

Muschetarul
Începător

Buna, azi trebuia abonamentul meu sa fie reinnoit.

Plata cu cardul a esuat.. cardul e ok deci nu am o explicatie de ce.

Am intrat in aplicatie si am pus un card nou si am platit factura. Banii au fost trasi din cont, abonamentul tot in gratie.

Ce e si mai enervant e ca diseara plec in concediu si roaming nu merge in gratie. De la yoxo bineinteles ca nu raspunde nimeni..

A mai patit cineva?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Insistă în chatul aplicației, trebuie să răsapundă până la urmă.

Pololică
#StarMember

Ai avut cumva numarul inchis (sa nu se conecteze la retea) in perioada cand trebuia facuta plata? Eu l-am avut doua zile inchis (din meniul telefonului) si am vazut ca plata a fost amanata pana si-a luat semnal cartela. E prima data cand mi se intampla si nu pot generaliza (adica nu pot spune ca a fost o eroare de sistem sau chiar trebuie sa fie semnal la cartela pentru ca plata sa fie efectuata).

Legat de mesagerie, nu este in timp real. Stiu ca poate dura si o ora pana raspunde un operator uman.

Am fost in oras deci nu cred.

Acuma s-a schimbat statusul dupa vreo 4 ore. Pe chat nu a raspuns nimeni nici pana acum..

Bine ca e ok :))

Probabil o întârziere în procesare. În experimentul făcut anul trecut de mine, plus ce am avut pana acum nu am avut eroarea asta (banii retrași de pe card dar abonamentul sa devina inactiv).