la 03-01-2023 06:16 PM - editat ultima oară la 04-01-2023 09:23 AM de GeorgianaD
Vreau sa stiu cum pot cumpara un telefon in rate, eu am cartela prepay orange de cativa ani si vreau sa trec la abonament, cum pot face asta? Multumesc frumos!
03-01-2023 08:14 PM - editat 03-01-2023 08:18 PM
Salut,
Din cate inteleg eu, se poate si de pe PrePay (atata timp cat esti dispus sa devii abonat).
Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:
Detalii aici.
Alternativ, dupa cum zicea si Vio, poti folosi un card de credit (Orange Money e foarte ok, ca idee), caz in care nu mai ai nevoie de abonament, dar ai nevoie de un venit cat de cat decent si raportat la ANAF.
03-01-2023 06:55 PM - editat 03-01-2023 08:42 PM
Salutare!
În rate pe factură, nu prea se poate decât dacă ai o vechime de minim 18 luni ca abonat. Probabil merge și la prepay, doar că probabil trebuie să dovedești că a fost al tău.
Detalii ai aici:
https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc...
Dar poți să-ți faci un card de rate Orange Money ( dacă îndeplinești condițiile) și așa poți să-ți iei și ca nou abonat sau chiar cu prepay.
Detalii despre cardul de credit ai aici:
https://www.orange.ro/help/orange-money/credit-card
Sigur, poți să-ți faci tu orice card de credit, dacă ești salariat și poți plăti oriunde cu el în rate. Eu, de exemplu, am la BRD și pot plăti în rate orice sumă ce depășește vreo 50-100 de lei și să o eșalonez în mai multe rate ( îmi aleg eu câte).
Baftă!
la 03-01-2023 08:10 PM
@al3x1984: Ca utilizator prepay, cel mai ușor să achiziționezi un telefon în rate este cu un card de credit, oricare ar fi el. Cardurile de credit acceptă în primul rând plata în rate. Alegi tu cardul de credit, fiind prea multe pentru a indica unul anume. Sau revino pe topic pentru sugestii. Succes.
03-01-2023 08:14 PM - editat 03-01-2023 08:18 PM
Salut,
Din cate inteleg eu, se poate si de pe PrePay (atata timp cat esti dispus sa devii abonat).
Dacă ești utilizator de cartelă PrePay de la Orange, trebuie să îndeplinești cumulativ, următoarele condiții:
Detalii aici.
Alternativ, dupa cum zicea si Vio, poti folosi un card de credit (Orange Money e foarte ok, ca idee), caz in care nu mai ai nevoie de abonament, dar ai nevoie de un venit cat de cat decent si raportat la ANAF.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor