anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rate restante pentru un telefon nepreluat de la curier

Sebikinga
Vizitator

Bună ziua. Poate mă ajutați cu o părere. În aprilie am comandat un telefon pe care-l urmam să plătesc prin 24 de rate. Între timp m-am răzgândit și nu am preluat telefonul de la curier. Acest fact figurează și în sistem. Totuși rata telefonului a apărut pe factură. Am vorbit cu operatorul, mi-a promis că se rezolvă și mi-a zis să nu plătesc suma respectivă. Recent am primit factura lunară, aici figurează că sunt datoare deja cu 2 rate. Am sunat iarăși la operatorul Orange, mi-a comunicat că e o problemă tehnică, se lucrează la ea, dar durează până se rezolvă. Mi-a sfătuit să plătesc ratele respective, care apar ca sume restante, că există pericolul de a-mi suspenda serviciile. Când se rezolvă problema, acele sume vor apărea minus pe factură. A mai pățit cineva așa ceva? Acum chiar nu știu ce să fac, să plătesc sau să nu plătesc pentru un serviciu care nu a fost furnizată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns! 

1 Răspuns 1

DanielaH
Moderator

Salut, @Sebikinga! Bun venit în Comunitate!

Situația pe care ne-ai descris-o este una cunoscută și este în atenția echipei tehnice spre verificare și remediere.

O să întreb colegii dacă este necesar să faci plata sau nu și revin când primesc un răspuns.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).