la 06-05-2026 08:19 PM
Salutare!
Am achiziitionat din online un telefon la prelungire si sistem de 24 de rate pe factura din anumite motive m-am razgandit si am luat decizia sa-i fac retur conform procedurii respectand pasii necesari... pe data de 26 aprilie am depus solicitarea de retur din contul my orange mi se confirma pe email ca s-a inregistrat solicitarea si dupa cum scrie pe site 1- 3 lucratoare astept sa vina curierul sa-l predau.. Numai ca se face o saptamana si nimic. Contactez orange prin chat si telefonic mi se confirma ca cererea a fost inregistrata ba pe data de 27 aprilie ba pe 30 aprilie si ca in termen de 2-5 zile trebuie sa se rezolve. astazi 6 mai dinou incerc sa i-au legatura pentru ca nu am fost contactat in vederea predarii coletului si ca de fiecare data aceeasi intrebare din dispecerat nu a venit curierul sa ridice? inca nu ca de asta va contactez.... da au fost niste probleme tehnice cu nu stiu ce modificari dar o sa va sune curierul in 2-3 zile lucratoare.... mai este putin si se fac doua saptamani si curierul nu da semne... si uite asa o tot lungesc. o chestiune care ar fi trebuit sa se rezolve in maxim trei zile lucratoare. Evident este unica metoda de retur nu se poate altfel... Orange incepe sa dezamageasca tot mai mult in multe privinte,.. in secolul vitezei aveam alte asteptari...
A mai intampinat cineva astfel de dificultati?
la 06-05-2026 08:27 PM
Salutare!
Din pacate, au mai fost astfel de situatii.
https://comunitate.orange.ro/t5/magazin-online/retur-telefon-magazin-online/m-p/177582
Va trebui sa tii legatura cu ei, poate escaladeaza problema intampinata.
la 06-05-2026 08:34 PM
Pai tocmai, am vorbit telefonic am vorbit pe chat am insistat dar inutil acelasi raspuns mai aveti un pic rabdare si in termen de 3-5 zile se rezolva...
dupa experienta aceasta am sa gandesc foarte serios daca mai cumpar de la orange...
la 06-05-2026 08:50 PM
Îmi pare rău, este frustrant când termenele nu sunt respectate și ești nevoit să aștepți. Posibil sa fie si aglomerati.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor