anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate opri internetul dupa terminarea traficului?

DANNY
Junior entuziast
Am fost astazi la Orange si i am rugat sa imi seteze si mie dupa ce termin traficul de internet din abonament sa nu intru pe suprataxa. Au spus ca nu pot face asta. Nu mi se pare normal. Voi ce spuneti?
27 Răspunsuri 27

svetalex
Maestru
Bună. În urmă cu vreo 3 ani am optat pentru soțul meu pentru un abonament la care nu se putea face cost suplimentar (o combinație între abonament și Prepay). Are niște resurse incluse (internet, minute nationale/internaționale), dar după consumarea acestor resurse, dacă nu există credit (plătit în avans ca în cazul cartelelor prepay) nu poți face cost suplimentar, să inițiezi, de exemplu un apel către un număr din Republica Moldova. Verificați dacă mai au un astfel de abonament în ofertă dar, poate că văzând cei de la Orange sugestia ta se va implementa și această opțiune

Laura_cio
Senior
Dacă ai unul dintre abonamentele Business, poti solicita activarea opţiunii “Trafic Internet extra abonament”, care oferă posibilitatea de a utiliza internetul pe mobil după epuizarea traficului inclus in abonament: https://www.orange.md/?l=1&c=2&p=2&sc=223 Pentru a obține setările, trebuie sa accesezi My Orange sau sa apelezi *100# și sa urmezi pașii.

DANNY
Junior entuziast
Eu doresc dupa ce termin internetul sa nu intru pe suprataxa. Doresc sa nu mai am net dupa ce il termin. Si au spus ca nu pot face asta

eda2k
Cunoscător
Salut, Poți utiliza un program ce contorizează traficul de date. Îl setezi și gata - se oprești singur. Nu știu dacă mai există abonamente care să blocheze traficul.. Succes!

iuiu88
Cunoscător
Cererea ta mi se pare destul de rezonabila, @Danny . Totusi, fiind furnizori de servicii de internet si telefonie, asta ofera, deci nu ar avea cum sa opreasca furnizarea . Ma gandesc ca multi copii au facut cost suplimentar parintilor tocmai din acelasi motiv, si eu prima data cand am primit telefon la abonament, am facut cost vreo 300 de lei downloading ringtone-uri si wallpaper-uri :)). M-au certat tare ai mei, oricum 😞 dar nu aveam de unde stii . Asa ca, cred ca ce pot face ei ar fi sa ne trimita un avertisment cand ne aproapriem de consumarea completa a traficului ca sa stim sa o lasam mai usor sau sa ne conectam doar pe wifi .

DANNY
Junior entuziast
Da, o sa opresc eu datele din telefon. Cred ca asta ar fi solutia cea mai buna

RstdWoo
Cunoscător
Ca sa poata profita in caz ca "uiti", sa te incarce cu cost suplimentar, de ce crezi oare.

DANNY
Junior entuziast
Asta cred si eu Daca e de luat (Orange) e bine cand e de dat (EU) e mai greu

Razvan
#StarMember
Din păcate, Orange nu oferă aceasta posibilitate, deși cred că se poate implementa, asa cum este în roaming în care ești limitat la 50 euro. Se trimite mesaj de atenționare când se consumă traficul și apoi se pot activa pachete de date mai ieftine, gen 200 Mb/1 euro.

Jay
Campion certificat
Eu, cand aveam foarte putin net, pe telefonul principal, lasam wi-fi pornit si inchideam datele, cum sunt foarte mult timp la serviciu si aici am wi-fi.. iar, cand trebuia sa folosesc netul sau cand eram acasa, porneam datele.. acasa n-am wi-fi 🙂

Vio73
#StarMember
Se poate seta telefonul la o anumită valoare, iar când ajunge acolo ( consumi traficul respectiv), se închide netul automat. Au existat abonamente și cu această funcție de ,,cost control". Chiar am și eu unul. Dar repet, telefonul poate fi setat să consumi cât trafic vrei.

TheSpecialist
Maestru
Poți seta din meniul telefonului sa te avertizeze când te apropii de consumarea resurselor de internet și sa oprească internetul atunci când ai atins limita. De exemplu daca ai 20 GB trafic inclus setezi avertizare la 18 GB și orirea traficului la 20 GB. De asemena când te apropii de epuizarea resurselor Orange trimite un mesaj în care te anunță acest lucru și îți spune și cu cât vei fi tarifat suplimentar.

Ascary
Campion certificat
Poți de asemenea seta și perioada de tarifare de la data de la data de. Vei primi notificări când te apropii de traficul limita sau...daca l-ai depășit 🙂

Razvan
#StarMember
Nu se poate seta data de facturare la toate telefoanele.