anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Epuizare trafic de internet din prima zi

Adda
Junior
După 3 ani de abonament am avut surpriza neplăcută sa primesc SMS de la Orange ca am epuizat traficul de internet chiar în ziua în care mi s au alocat beneficiile. Menționez ca am 14gb, pe care de obicei nu ii consum intr-o luna. Dar intr-o singura zi. Am discutat cu operatorii și ei susțin ca intr adevăr atât am consumat, în condițiile în care eu nu am utilizat internet nici măcar 3 ore în acea zi. Ce părere aveți?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
@adda, apelează cu încredere la chatul Djingo din Orange, sau o sesizare din my Orange sau dacă ai cont pe Softpedia la Orange_helper, cu siguranță vei găsi o persoana dispusa care sa te ajute.

Vizualizare soluţie în postul original

22 Răspunsuri 22

Ascary
Campion certificat
Poate cineva din familie sau un coleg s-a jucat cu telefonul tau 🙂 Sunt într-adevăr aplicații care consuma în backgfound resurse dar nu de ordinul GB.

Adda
Junior
Am fost la serviciu toată ziua, iar telefonul a stat la mine. Eu cred ca este aproape imposibil sa consumi 14gb intr o zi..si deși am făcut o reclamație în sensul asta am rămas fără net întreaga luna.. 😞

Vio73
#StarMember
Trebuie discutat la serviciul clienți cu mare atenție, să nu fie vreo greșeală.

Adda
Junior
Am discutat calm și frumos dar operatorul îmi spunea "fiți mai atenta".. repetitiv, deși i am spus ca nu mi s a întâmplat asa ceva niciodată.. As fi vrut sa știu dacă a mai pățit cineva și sa vad cum se poate rezolva..

Vio73
#StarMember
Te sfătuiesc să depui o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro. E mult mai sigură această metodă. În sesizare trebuie să ceri lămuriri legate de ce s-a întâmplat!

Bella
Începător
Dacă știi sigur ca nu ai folosit netul atât intr-o zi și mai ales la munca, trebuie sa mergi la sediu la ei, este cel mai sigur asa. Trebuie sa fie o greseala.

Jay
Campion certificat
Obișnuiești sa folosesti hot spot?.. Eu asa am reusit sa consum in cateva zile aproape tot netul.. am conectat alte dispozitive la teletonul care avea mult net.. Dacă este exclusă aceasta varianta, poate este o eroare si-atunci o sesizare scrisă ar fi cea mai in regula... Nu mi s-a intamplat niciodata.. si la mine ramane mult net neconsumat de obicei..

Bella
Începător
Daaa, folosesc hot spot și mi s-a întâmplat sa rămân fără net, dar știu ca am folosit mult net. Deci ori faci o sesizare scrisa, ori sa mergi la sediu

Razvan
#StarMember
@adda, apelează cu încredere la chatul Djingo din Orange, sau o sesizare din my Orange sau dacă ai cont pe Softpedia la Orange_helper, cu siguranță vei găsi o persoana dispusa care sa te ajute.

Tina
Cunoscător certificat
Soțul meu rămas fără net, pe o cartela prepay, in cinci zile după ce a reîncărcat. Având foarte mult net adunat, a reîncărcat cu 5 euro, nu i s-a mai dat bonus și se pare ca a coincis cu perioada de exipirare a tuturor bonusurilor. Și noua ni s-a părut ciudat cum au dispărut cei peste 100 de Giga și cei 5 Giga noi, atât de repede. Am sunat la relații clienți și ni s-a confirmat ca așa este, a consumat cei cinci Giga. Nu am mai zis nimic deoarece aveam un abonament de internet mobil cu 30 de Giga și a zis ca ii va folosi pe aceia. In trei săptămâni, dintre care o săptămâna in care am fost plecați și nu a utilizat wifi, a consumat 6 Giga. Evident ca am rămas cu impresia ca, totuși, cei 5 Giga au dispărut cam repede și ciudat intr-o săptămâna. Mai ales ca acasă folosește wifi. Din fericire am avut o soluție de rezerva. Poate ar trebui sa însisti, sa ți se spună in ce interval orar ai consumat traficul. 14 gb înseamnă mult...

CostinelN
Explorator
Sunt colegi care sustin ca au folosit si 2000G intr-o luna, asa ca nu mi se mai pare imposibil sa consumi 5G intr-o zi. Sunt de aceeasi parere ca trebuie cerute lamuriri intr-o adresa la Orange.

Diana
Cunoscător
Alta chestie care se cam uita de ea sunt backgroud process-urile aplicatiilor, in speta cele de backup gen Google Plus, Dropbox care la instalare au bifa by default pe actualizare automata si in felul asta iti pot genera consum dar si Facebook-ul cu redarea automata a clipurilor contribuie semnificativ la consumul lunar(P.S. se poate dezactiva functia din setarile aplicatiei). O solutie, in cazul in care ai putin trafic este sa intri in Setari-Utilizare date si sa dai restrictionare date de fundal aplicatiilor care nu te intereseaza sa-si actualizeze singure informatiile si le folosesti rar si eventual sa iti pui si o avertizare si limita de date lunara. Seteaza actualizarea aplicatiilor numai la wifi , eu asa procedez si nu reusesc sa consum nici jumatate din netul pe care-l am intr-o luna

Diana
Cunoscător
Ca dovada am sunat la 415 și am atașat consumul meu, pe 20 iunie începe o noua luna

rampage
Junior
Un mesaj cu textul DA la numarul 321 si primit 512 mb pentru fiecare an petrecut in reteaua ORANGE