anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce îmi apare că mă apropii de terminarea consumului de internet inclus ?

Calin1
Junior

Am trecut numărul meu pe abonament și am primit un număr temporar in loc de numărul meu vechi care trebuia să fie și mi s-a zis că am net nelimitat și minute naționale nelimitate și acum îmi apare că mă apropii de terminarea tarifului de internet inclus.  De ce îmi apare asta ?

10 Răspunsuri 10

Pololică
#StarMember

O prima rugaminte: ofera-ne mai multe informatii, altfel vei primi raspunsuri ... nelalocul lor.

Te-ai portat? Spui ca ai trecut de la cartela la abonament si ti s-a alocat un numar temporar (stiu ca asa se intampla doar la portare).

Internet nelimitat: va trebui sa ne spui cum il ai nelimitat: Nelimitat (cantitate si viteza) sau ai optiunea de Cost Control (ai o anumita cantitate la viteza maxima, iar la depasire intervine optiunea Cost Control si iti scade viteza la una foarte mica)?

Optiunea asta o am activa pe cele 3 abonamente (de voce) pe care le detin, dar am limita cantitativa de internet pana intra Cost Controlul (limitarea vitezei la 128Kbps, cantitatea, indiferent de consum, fiind netarifata).

And04
Senior

Salutare, @Calin1

Ai migrat numarul la abonament de la un PrePay Orange sau te-ai portat din altă rețea?

Nu numărul era tot la Orange doar că a fost trecut la abonament că sa înțelegi înainte reîncărcăm in fiecare luna cu opțiune de 5 euro și apoi a fost trecut pe abonament luna asta 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate te referi explicit la numărul temporar, datele sunt neconcludente momentan. Când ești pe numărul tău, la vreo 48 de ore ai date concrete la cronos, care le poți lua în calcul.

Baftă!

Sper sa fie asa cum spui tu mersi bafta 

DanielaH
Moderator

Calin, s-a rezolvcat situația? Te așteptăm să revii cu detalii.

Nu știu nu cred dar cred că e din cauza faptul că e un număr temporar și cred că în momentul în care portare la numărul vechi se va finaliza cred că voi avea serviciile de net nelimitat active mereu sper că asta sa fie problema 

FLo1
#StarMember

@Calin1 : Unde anume ”îți apare că te apropii de terminarea tarifului de internet inclus”? În aplicația MyOrange? Ai primit vreun mesaj SMS în acest sens de la Orange? Nu cumva este un mesaj de sistem primit pe telefon? Revino cu detalii în acest sens și problema este clarificată.

Mia apărut mesaj sms de la Orangecomm

Razvan
#StarMember

Salutare! Pe numărul vechi mai ai semnal? Posibil să fie portare de numărul prepay ORO pe OROC.