anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu am semnal la date mobile

zi
Începător

Am două abonamente de mai bine de 15 ani. De o lună am reînnoit abonamentele dar nu am semnal la

date mobile, deși sunt înclinuse în contract.

Cum să rezolv? 

7 Răspunsuri 7

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Semnalul e una, datele mobile sunt alta. Nu poti avea date mobile fara semnal, dar poti avea semnal fara date mobile.

Deci inteleg ca tie nu-ti mai functioneaza datele mobile? Semnal este cat de cat decent in zona? Ai 4G? Daca incerci sa deschizi www.google.com in browser ce se intampla? Poti sa atasezi o captura de ecran pentru cazul asta?

APN-ul folosit este "net"? Poti sa verifici? Daca ne spui ce telefon ai, putem incerca sa te ghidam astfel incat sa verifici sau sa resetezi acel APN.

Dar pana atunci, o sa avem nevoie de ceva mai multe informatii.

Client Orange

Salutare!

Ai schimbat telefoane, ceva? Te sfătuiesc să suni la 300 sau 0374300300 ( din orice rețea)  și apoi să formezi 1-3-2, ascultând ceea ce spune robotul, după care te va ajuta un consultant, pentru că ei văd situația contului tău. Poate trebuie și o resetare de cont sau altceva.

Succes!

zi
Începător

Am rezolvat problema, vă mulțumesc 

@Ne bucurăm, @zi !!!

Poți să ne spui care a fost cauza și cum s-a rezolvat? Poate le e și altora de folos răspunsul tău...

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

delfinas
#StarMember

Zi,  bun venit in Comunitate!!!

Ce abonamente ai si unde te afli?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@zi, dacă situația mai este de actualitate, te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

DanielaH
Moderator

@zi, mulțumim pentru confirmare! Mă bucur că s-a rezolvat. Ce se întâmplase?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.