anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde putem sesiza o potențială avarie a turnurilor de comunicații (Brașov)?

alterego
Cunoscător certificat

De 2 - 3 zile am observat că a dispărut conexiunea 5G din zonă și internetul s-a întors în epoca de piatră.

Am crezut că e vreo limitare dar totuși pe telefon, acolo unde folosesc extrem de puțin  internetul mobil orice test de viteză îmi scoate 1 - 2 Mbps.

Alte telefoane din casă au aceeași situație, nici unul nu reușește să treacă de 10 Mbps... inclusiv routerul 5G se încadrează în același tipar.

Abonamente diferite și cartele prepay...

Am băgat datele din router în AI care mi-a spus că antena Orange din zona ta a intrat într-o buclă de eroare sau este protejată de un algoritm de avarie.

Sfatul AI a fost să sun operatorul și să-i comunic Cell ID pentru o verificare... doar că la Orange suni și te pui pe așteptat.

Așadar unde pot sesiza o potențială avarie? Sau cum pot afla dacă se lucrează la înlocuirea unor echipamente?

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Salut!

În ce oraș/ zonă te confrunți cu această situație?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

alterego
Cunoscător certificat

Zona Metropolitană Brașov. Cell ID: 241702916

Da, se lucrează. În contextul optimizării retelei, în acest moment au loc lucrări de modernizare pentru tehnologiile de rețea (2G/ 4G/ 5G) în zona Brașovului.

Ne pare rău pentru acest inconvenient și mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Emedex
Junior entuziast

Pentru ca vrem sa-ti oferim cea mai buna experienta de comunicare, in perioada 18 August - 4 Septembrie, in localitatea Brasov sunt planificate lucrari de modernizare a retelei mobile, iar calitatea serviciului poate fi usor afectata temporar. Echipele noastre tehnice sunt mobilizate pentru a incheia cat mai rapid lucrarile, ca tu sa te poti bucura de servicii de mobil imbunatatite. Iti multumim, echipa Orange

Emedex
Junior entuziast

Sms primit de atunci din August!