anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] AntenaPlay - imi apare ca nu am un abonament activ

MihaiMalos
Vizitator

Salutare,

Mi-am activat optiunea de AntenaPlay din MyOrange. Ulterior m-am logat si pe Orange TV Go. Iar dupa acesti pasi, m-am logat pe AntenaPlay prin contul de orange, la care ma conectez prin contul de google. Eu mai aveam inainte un cont de AntenaPlay asociat pe adresa de gmail, asa ca am vazut ca s-a creat un nou mail: [email protected]

In orice caz, cand dau login fie prin contul de orange, fie direct de pe adresa de gmail, imi apare ca nu am un abonament activ.

Adresa mea de gmail este [email protected]

Toate cele bune,

Mihai

1 Soluţie acceptată‚

Încearcă, te rog,  să te loghezi din nou în Orange TV go cu adresa de gmail si parola, apoi încearcă să te reconectezi cu contul de Orange în Antena Play.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Bun venit în Comunitate, Mihai!

Ne poți oferi, te rog, codul de abonat? Vom ruga și noi colegii să verifice situația contului tău.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

DanielaH
Moderator

Colegii au verificat și totul pare a fi în regulă pe contul tău. Recomandarea lor este să te deconectezi si apoi să încerci reconectarea în My Orange introducând manual username-ul și parola. Poți face acest lucru, te rog?

MihaiMalos
Vizitator

Am incercat sa ma deconectez si sa ma reconectez, dar contul de orange a fost creat prin contul de google, neavand o parola asociata. 

Încearcă, te rog,  să te loghezi din nou în Orange TV go cu adresa de gmail si parola, apoi încearcă să te reconectezi cu contul de Orange în Antena Play.

MihaiMalos
Vizitator

Da, acum functioneaza! Multumesc mult pentru ajutor. O zi faina!

Super! Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.