Internetul îmi merge foarte slab dupa ce mi.am reîncărcat opțiunea din "my orange" merge doar h+ ,am pus din nou setările din *100# ,am schimbat și cartela la cei de la Orange Cu o alta cartela orange îmi merge 4g+ Nemulțumit total de serviciile lor la numărul 300
@Hutu: Ceva nu e clar. De ce ai doar "50GB"? Dacă ai ales opțiunea de 5€ cu minute, sms si net trebuia să ai 5GB + 50GB bonus. Dacă ai doar 50GB bonus în urma reîncarcarii atunci este incarcare cu credit, nu cu opțiune cu resurse. Iar de aici..... lipsa 4G este sigură. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-tehnologia-4g4g-184
Am încercat și cartela problema pe alt telefon (iphone 12) și apare doar 3g
Am atașat poza cu ultima incarcare
Am ales opțiunea de 5 euro credit
Lafel ca și luna trecuta în care nu a fost nici o problema
@Hutu: exact ce bănuiam. Doar că "luna trecută" după încărcarea cu credit, probabil ai activat o opțiune cu resurse din acel credit existent, nu doar credit fără altceva. Verifică-ți istoricul pe SMSuri de la Orange. Acolo ești anunțat dacă ai făcut vreo conversie a creditului în opțiune cu resurse.
Da, cu siguranță. Mi se pare ciudat că nimeni dintre cei cu care ai discutat, chiar și "doamna din Shop care și-a dat tot interesul" nu s-a sesizat în această privință, deși mai găsești chiar și în Comunitate discutată această problemă.