la 17-06-2026 06:30 PM
Buna ziua, va apelez sa ma sfatuiti cum sa procedez mai departe. Acum 2 saptamani, a venit primaria in cartier si a taiat cablurile de fibra pe motiv ca este tras canalul NetCity in subteran si Orange ar trebui sa instaleze fibra acolo.
Din acel moment serviciile mele au devenit nefunctionale. Am anuntat Orange, s-a venit la fata locului, s-a constatat, mi s-a spus ca deja e o echipa in teren care lucreaza la asta.
Am contactat aproape zilnic Orange sa ii intreb cand se va remedia si am primit tot timpul acelasi raspuns:
- nu se stie data de remediere
- nu pot primi vreun echipament (modem) prin care sa am Internet pe toata durata
- nu voi primi compensatii financiare pentru aceste probleme
Evident ca a venit si obisnuita factura care trebuie platita fiindca altfel se percep penalitati.
Mi se pare ca modul cum gestioneaza Orange comunicarea si gestionarea situatiei in acest caz e inacceptabil.
Exista vreun demers pe care il pot face a.i sa stiu macar cat mai dureaza?
la 17-06-2026 06:45 PM
Salutare!
Ai depus și o sesizare scrisă din My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator?
Dacă nu, le scrii și ceri compensații financiare și soluții alternative.
Baftâ!
la 17-06-2026 06:56 PM
Salutare!
Presupun că hotspotul de pe telefon nu te ajută prea mult în zona în care stai.
Un router 4G/5G impreuna cu un abonament yoxo ar fi fost un backup foarte bun in situatia ta.
Pentru TV, ai putea încerca aplicația Orange TV Go, dacă este compatibil. De asemenea pe telefon/tableta
Ia legatura cu Orange si vezi ce soluții iti pot oferi. Compensatii vei primi in functie de perioada in care nu ai beneficiat de servicii.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor