anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul imi merge greu, mai ales in jocuri

Cosmin_17
Junior
Am un router HUAWEI-B311 4G si imi merge internetul greu, mai ales in jocuri avand ping foarte mare. Tin sa precizez ca viteza de navigare pe internet este cat de cat ok, dar in jocuri e dezastru! Ce as putea face sa nu mai fie asa?
Multumesc!
32 Răspunsuri 32

Razvan
#StarMember
O avea el 4G+, dar prin Moldova, deobicei au pus B20 10 MHz și B3 tot 10 MHz, fix nimic nu îl ajută agregarea și poate routerul stă doar pe 800 indoor. L. E. Se pare că este totuși 20 MHz, dar tot nu face față.

Razvan
#StarMember
Vad ca are 4G+, dar semnal din părți, deși pe harta cică este excelent. Are telefon Samsung și probabil semnalul este undeva la - 110 - 115 dB.

Cosmin_17
Junior
Ascary, multumesc! O sa ma interesez de o antenă.

Razvan
#StarMember
Mergi la Setări și pune semnalul de la telefon sau instalează netmonitor. Și vad ca ai Samsung tastează *#0011# și apoi 1 și pune un screenshoot cu parametrii rețelei.

Cosmin_17
Junior
@Razvan, uite

Razvan
#StarMember
Merci, dar la acele valori, nu prea are cum sa îți meargă internetul, un pic de browsing, cu delay și cam atât. Poți pune antena externă, dar nu vei câștiga foarte mult la semnal.

Vio73
#StarMember
E posibil să fie foarte mare aglomerație pe rețea și din cauza aceea. Dar mai caută să-l pui mai sus (în pod, mansardă ceva) și sunt sigur că va fi mai bine.

Razvan
#StarMember
Trece telefonul pe 3G, s-ar putea să îți meargă mai bine pe 2100 MHz. Ceilalți operatori au semnal la tine în sat? Apropo, vezi ca ai secțiunea feedback pe site la Orange, să dai un feedback, și sa atașezi câteva teste de viteza, oricum numai excelent nu este, as zice mediocru spre slab de tot.

Vio73
#StarMember
La mine, la etaj, prinde dublu față de parter. Te sfătuiesc să iei un B 525, care suportă 4g+! Și nu uita să-l direcționezi cu fața spre antenă (routerul). Te va mai ajuta un pic, pentru că văd că ești la minim cu semnalul.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Cosmin_17, ‏‏‎ ‎ Am fost si eu utilizator de Home Net 4G pentru 3 ani. In primi 2 ani am folosit modemul B310, apoi am trecut la B525. In al 3-lea an de contract s-au facut modificari ale retelei in zona iar internetul mergea ca in cazul tau, prost ziua si bine noaptea. Dupa mai multe verificari cu cei de la tehnic au ajuns la concluzia ca reteaua este foarte aglomerata in zona, astfel am primit 2 optiuni. Prima sa se rezilieze contractul si a doua sa il folosesc in continuare astfel dar cu o reducere la abonament. Am ales reziliere pentru ca am gasit o oferta de internet fix stabil si cu viteza buna. ‏‏‎ ‎ La adresa ta am verificat si poti avea internet fix prin cablu de la Orange, Telekom sau AKTA. Poti verifica si tu aici: https://www.veritel.ro/ ‏‏‎ ‎ Scrie un mesaj in sectiunea contact de pe site-ul Orange si explica problema: https://www.orange.ro/contact/ Discuta cu ei si poate iti inlocuiesc netul 4G cu net prin cablu. ‏‏‎ ‎ Nu iti recomand sa te plimbi cu routerul prin casa, sau prin pod, e mai mult bataie de cap si stres decat rezolvare. De altfel nu recomand nici antene sau amplificatoare pentru ca nu sunt recomandate si certificate de Orange, dar si destul de costisitoare.

Ascary
Campion certificat
Pe vremuri cand antenele de imbunatatire semnal erau o raritate si destul de scumpe mi-am facut o antena hand-made dintr-o sita de scurs legume,o folie de staniol si stick-ul 3G Orange fixat in centrul ei. Nu avea nici o certificare insa mi-am facut treaba cu ea până mi-am permis una profesionala. Deja aparuse 4G-ul insa doar cu modemul din router nu aveam viteza multumitoare, asa ca antena 4G prinsa de un stalp pe care il puteam roti mi-a imbunatatit substantial receptia. In final Orange a montat o antena 4G destul de aproape de mine si antenele mele au ajuns in garajul de vechituri, alaturi de alte antene de televiziune, fixe sau off-set-uri. Vremuri frumoase...acum nici nu prea mai ai la ce "șurubări" fiindca vine totul de-a gata.

Vio73
#StarMember
Antenele te pot ajuta, dar sunt mai scumpe cele bune. Oricum, dacă e foarte mare aglomerație în zonă, te ajută destul de puțin.

Cosmin_17
Junior
@rafa.helper, I am sunat pe cei de la orange si mi au zis ca sunt niste antene cazute si cica o sa le rezolve apoi i am intrebat de modificarea abonamentului si mi au zis ca aici unde stau nu se poate pune internet prin fibra(cablu). Eu degeaba stau cu abonamentul acesta de internet ca nu merge de la inceput cum trebuie, nu pot face nimic, abia se incarca paginile, de jocuri online nici nu mai zic.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Cosmin_17, ‏‏‎ ‎ Scrie un mesaj in sectiunea contact, poti pune si linkul din comunitate. Evidentiaza faptul ca nu poti utiliza serviciul asa cum iti doresti tu. ‏‏‎ ‎ Sa ne anunti ce ai rezolvat.

CosmaDarie
Începător
te inteleg. si eu am un net foarte naspa de la orange. am incercat o gramada de chestii cu el si tot nu merge. am un ping mult mai mare decat al tau si viteza de dowland mai mica decat a ta. am arpox 0.90mbps dowland tinand cont ca mbps nu sunt la fel ca mb/s un mb/s este aprox 10mbps si imi instalez jocurile la prieteni ca ii dezastru la mine. si chiar nu imi convine sa platesc pentru asa o viteza dar is obligat deodata ce am inceput abonamentul si pot spune cu mana pe inima ca am fost fraierit pentru ca doamnele alea mi au spus ca am 4g ceea ce insemna ca am o viteza buna la internet. la inceput mergea foarte bine dar dupa 2 sapt a scazut si nu si-a mai revenit niciodata. abia astept sa termin abonamentul asta pt ca m au dezamagit total. i am sunat si au spus doar sa dau un reset la router, nu au incercat macar sa intrebe vechimea routerului sau altceva. oricum sa stii ca deodata ce ai pingul asta si viteza asta cam niciodata nu se va indrepta pt ca au un net groaznic. doar la oras mai ai o viteza mai bunicica dar in schimb in zona rurala o mare dezamagire. oricum ii vina mea ca m am lasat fraierit de niste oamnei ca astia. netul lor nici nu se compara cu alte firme fiind foarte slab. oricum uita-te sa vezi daca ai acoperire 4g intai, asta vezi pe harta lor. oricum nu recomand la nimeni sa isi faca abonament la orange. incearca totusi sa pui routerul in alte zone, poate o sa mearga mai bine.