anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi restante platite, cont suspendat

Aila
Junior entuziast

Salut! Din pacate am uitat sa platesc facturile, abia astazi am rezolvat plata, servicii tv suspendat. Am incercat sa confirm plata facturilor restante,dar nu reusesc, directionarea din aplicatie catre pagina web nu imi mai accepta accesul. Am incercat sa contactez prin chat bot, nici o reusita. Ce pot sa fac? 

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Salut, Aila!

Uite aici un topic care te poate ajuta să trimiți dovada de plată prin intermediul aplicației My Orange. Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Aila
Junior entuziast

Salut! De mai mult de 1h incerc sa discut cu un operator... incerc sa fac confirmarea prin web...suma introdusa e gresita, desi am completat corect. 

MihaiC99
Cunoscător

Buna,

Încearcă sa te conectezi la contul tau my Orange din browser și sa confirmi plata astfel.

Ai detalii in link-ul  (poza in josul paginii) de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-confirm-efectuarea-unei-plati 

Răspunsul pe chat nu îl primești instant și depinde de numărul de solicitări pe care îl au în acel moment.

Ceri transfer către un operator (tastezi transfer și dai send X2) și odată transferata către un operator uman, explicale situația și poți atașa și screenshot-uri cu dovada efectuării plății.

1000002871.jpg

Aila
Junior entuziast

Buna! Am incercat si inca incerc toate modalitatile posibile pt a confirma plata... va arat ceea ce vad si eu. 

1000029134.jpg

Aila
Junior entuziast

1000029135.jpg

 suma platita 135.97 si orice suma as scrie nu este corecta, fie 135 sau alta suma. Incredibil! 

Reia procesul de plată și rotunjește in sus, la 136. Am pățit și eu, a trebuit să dau refresh 

Aila
Junior entuziast

Am tot incercat sa scriu toate sumele posibile din lumea asta, de parca jucam la loto... pana la urma am sunat, bineinteles (din strainatate) contra cost, si s-a rezolvat in cateva ore. Multumesc pt ajutor!

Razvan
#StarMember

Bună! Totuși scrie suma 135,97 lei, la noi fiind sistem românesc, se pune virgulă pentru delimitarea fracției după întreg.

Aila
Junior entuziast

Am tot scris si incercat toate sumele posibile din lumea asta. Pagina web merge greu, aplicatia a luat-o razna ... i-am sunat din strainatate, contra cost..si in cateva ore s-a remediat si ma pot uita si eu la tv . Multumesc pt ajutor!