la 07-04-2026 10:48 AM - editat ultima oară la 07-04-2026 10:53 AM de DanielaH
Factura a fost emisă și costul acesteia diferă față de ce mi s-a ofertat, 79 lei ofertat cu tot cu tva, factura emisă 79 plus tva. Văd că este o practică de înșelăciune. Vecinii mei au pățit același lucru și au trebuit să fie plasați precum mingea de ping-pong între magazin și relații cu clienții telefonic. Au rezolvat prin redactarea corectă a contractului și suma de plată a revenit la 79 lei. Am scris aici pentru că am sunat de 3 ori și am tensiunea arterială ridicată după 2 apeluri telefonice cu personal Orange și un contact cu roboțica minune care mă pune să tastez nr. Contract sau de telefon foarte rapid, dacă ai făcut o mică pauză îți dă eject. Cum pot lua contact direct cu cineva care poate să rezolve problema facturării sau modificarea corectă a contractului?
09-04-2026 04:18 PM - editat 09-04-2026 04:22 PM
Revin cu soluția sau rezolvarea enigmei. La mine a fost vina mea și mi-o asum, eram ferm convins că am pățit ca vecinul meu, dar nu a fost așa. Azi am fost sunat de o domnișoară / doamnă care bineînțeles m-a transferat la altă persoană și după explicații, verificări, puneri în așteptare, aceasta a deslușit misterul. Când am făcut contractul am luat pachet complet internet, televiziune HBO Max și Netflix basic la prețul de 79,50 lei cu tot cu tva inclus. Eu având deja abonament Netflix premium când am schimbat contul și am migrat către operator, acesta s-a activat tot premium nu standard cum era pachetul Orange. De aici diferența de preț. Nu mă disculp dar există totuși un semn de întrebare, de ce când am făcut contractul și am solicitat acest lucru, și anume să plătesc în plus pentru a beneficia de Netflix premium nu basic cât era în pachet, mi s-a spus că nu este posibil. Oricum, avantaj Năstase, beneficiez acum de abonament Netflix premium așa cum am dorit inițial. Se pare că Samantha a făcut acest lucru posibil. Zi bună tuturor și mulțumesc frumos pentru implicare!
la 09-04-2026 11:45 AM
Poti atasa SS-uri cu factura din martie si aprilie (91/101) blurand datele personale pentru a vedea ce diferente apar.
la 09-04-2026 12:02 PM
Dar problema mea nu e de acum, am înțeles ca a crescut cu 6.8%,problema e că nu au respectat ce am discutat în 16 decembrie când am prelungit abonamentele
la 09-04-2026 12:08 PM
Am înțeles, trebuie verificat ce sumă a fost înscrisă în contract și ce s-a facturat efectiv. Nu trebuie sa te bazezi pe ce ți se comunica verbal. Conteaza ce este inscris in contract.
la 09-04-2026 12:18 PM
asta a fost în ianuarie, în februarie aceeași poveste
la 09-04-2026 12:24 PM
Fiecare operator interpretează informațiile diferit. Dacă nu deții contractul sau anexa acestuia, solicită documentul la serviciul clienți pentru a verifica în mod clar oferta acceptată.
la 09-04-2026 12:12 PM
Asta am înțeles, nu asta e problema
la 09-04-2026 12:16 PM
Asta e ultima factura
la 08-04-2026 09:50 PM
Pe mine m-au epuizat. Chiar nu ai cu cine să vorbești. Până să te agațe ca și client te sună de 3-4 ori pe zi dar după ce ai devenit client și ai o sesizare, nu ai cu cine să vorbești.
la 09-04-2026 09:52 AM
Te cred și robotii de pe chat nu rezolvă nimic
09-04-2026 04:18 PM - editat 09-04-2026 04:22 PM
Revin cu soluția sau rezolvarea enigmei. La mine a fost vina mea și mi-o asum, eram ferm convins că am pățit ca vecinul meu, dar nu a fost așa. Azi am fost sunat de o domnișoară / doamnă care bineînțeles m-a transferat la altă persoană și după explicații, verificări, puneri în așteptare, aceasta a deslușit misterul. Când am făcut contractul am luat pachet complet internet, televiziune HBO Max și Netflix basic la prețul de 79,50 lei cu tot cu tva inclus. Eu având deja abonament Netflix premium când am schimbat contul și am migrat către operator, acesta s-a activat tot premium nu standard cum era pachetul Orange. De aici diferența de preț. Nu mă disculp dar există totuși un semn de întrebare, de ce când am făcut contractul și am solicitat acest lucru, și anume să plătesc în plus pentru a beneficia de Netflix premium nu basic cât era în pachet, mi s-a spus că nu este posibil. Oricum, avantaj Năstase, beneficiez acum de abonament Netflix premium așa cum am dorit inițial. Se pare că Samantha a făcut acest lucru posibil. Zi bună tuturor și mulțumesc frumos pentru implicare!
la 09-04-2026 05:40 PM
Mă bucur că în final s-a rezolvat.
la 12-04-2026 09:41 AM
Măcar la unii se rezolvă, la mine nu 😂😂
la 12-04-2026 10:52 AM
Adevărat, fiecare cu norocul său. La mine a fost o ciudățenie dar vecinul meu a rezolvat prin modificarea contractului sunând direct persoana care l-a întocmit inițial. Aceasta și-a recunoscut greșeala și a remediat problema atât prin modificarea contractului cât și prin restituirea sumelor percepute în plus față de ce s-a stabilit inițial și emiterea facturilor conform tarifului contractat inițial. Rezolvarea pentru cei care întâmpină astfel de probleme este aceea de a lua legătura cu cel care a întocmit contractul. Dacă este întocmit telefonic cum este cazul vecinului meu (caz remediat), aveți numele și numărul de telefon în partea dreaptă sus în contract. Ducces!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor