anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura cu cost suplimentar pentru CTRO / Concertto

Cristina_Ioana1
Începător

Buna ziua, am primit factura cu cost suplimentar pentru plati SMS pentru serviciul Concertto / CTRO. despre ce este vorba?

1 Soluţie acceptată‚

BarbaraEH
Junior

Salut,

CTRO (Concertto) este un serviciu de streaming pentru concerte. Serviciul Concertto operează pe baza unui model de taxare unică prin SMS, plata nu se reînnoiește în mod automat.

Pentru asistență, poți contacta echipa de suport clienți Concertto la [email protected] 

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

BarbaraEH
Junior

Salut,

CTRO (Concertto) este un serviciu de streaming pentru concerte. Serviciul Concertto operează pe baza unui model de taxare unică prin SMS, plata nu se reînnoiește în mod automat.

Pentru asistență, poți contacta echipa de suport clienți Concertto la [email protected] 

Didilica
Începător

Ati mai fost careva pacaliti de platforma concertto.ro? Ati reusit sa va recuperați banii?

Incercam sa descarc un manual de utilizare pentru un aparat electronic, mi s-a cerut sa introduc DA, pentru asta si am fost dusa la aplicatia SMS unde am fost informata ca am confirmat abonarea la platforma lor si am platit 8 euro + tva, pentru a avea acces la ceva concerte.

Nu inteleg de ce permite Orange inselaciuni de felul acesta.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai un link către acea platforma?

Mai exista un topic similar in comunitate in linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-servicii/factura-cu-cost-suplimentar-pentru-ctro-concertto/m-... 

Ai putea incerca să-i contactezi la adresa respectiva pentru a vedea dacă îți poți recupera suma facturată.

Recomandări ar fi:

Folosirea unui adbloker 

Citirea întregului mesaj ce apare pe fereastră respectiva înainte de a trimite un sms(de obicei taxele sunt specificate la subsolul ferestrei cu litere mici).

Exista posibilitatea de a bloca plățile către astfel de servicii prin contactarea serviciului clienti Orange.