anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit factura Orange cu cost suplimentar (Land FitCLB)

Marius4409
Junior

Bună ziua..am primit factura Orange cu cost suplimentar

1 Soluţie acceptată‚

Salut, @Marius4409 !

Plata a fost facuta catre LandFitClb, un serviciu cu valoare adaugata, pe mobil. Deoarece nu este un serviciu Orange, pentru mai multe detalii despre abonare/dezabonare, te rugam sa contactezi partenerul la adresa de mail dcw.ro@silverlines.info sau la +40 318262751.

Vizualizare soluţie în postul original

51 Răspunsuri 51

Eu am făcut o reclamație la Orange și nesperat mi s-a făcut dreptate. Au recunoscut că a fost o greșeală și că mă vor compensa cu 20 euro pe care îi vor pune pe contul meu. Deocamdată nu i-am văzut dar sper că la următoarea factură care va veni peste 10 zile să apară. Sper să nu mai apară și alte surprize 🙂

DA. "Orange este răspunzător de această înșelăciune, care se pare că se extinde." Pe net apare ca a fost facuta identic deja si in alte tari. Iata cu cine s-a asociat Orange. Telecomunicatiile sunt in mana unor oligarhi care vor doar profit, poate chiar ei si-au facut o alta firma care face aceste escrocherii.

fulgac
Începător

Sunt in exact aceeasi situatie, mi-au fost furati 20 euro de catre LandFitClub prin intermediul Orange. Va rog mult, spuneti-mi ce am de facut pas cu pas ca sa ma dezabonez (la ceea ce nu m-am abonat niciodata).

Multumesc anticipat

Mișu
Începător

Am primit factura Orange cu cost suplimentar la FitClb.

Salut. Ai un topic similar cu soluție aici: https://comunitate.orange.ro/t5/factura/am-primit-factura-orange-cu-cost-suplimentar-land-fitclb/m-p...

Te așteptăm să revii și să ne spui dacă ai reușit să te dezabonezi. Succes.

Vili2
Începător

Și eu am primit factura cu plus 9.90 euro de la nu știu ce club de fitnes

Claudia20--
Începător

Buna ziua,

Si eu am primit la fel...este a-2 a luna cand sunt taxata.