anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Card CI+ nu funcționează

Radu21
Junior

Bună ziua, am și eu o întrebare, nu am folosit televizorul 3 săptămâni și acum îmi spune ca nu poate decoda canalele. Am scanat din nou canalele, am scos cardul dar tot nu funcționează. Știe cineva vreo modalitate de a rezolva problema? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Radu21
Junior

Am intrat în meniul TV-ului și se schimbase pe Satelit în loc de Orange România Satelit, după ce am schimbat pe satelitul acesta am lăsat câteva minute pe TVR 1 și a funcționat 

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai putea sa suni la Orange si sa ceri o reinitializare/reactivare a cardului.

Intre timp poti incerca sa scoti CI+ din slot si să-l cureti putin dupa care să-l reintroduci si sa lasi tv-ul deschis pe un canal codat 10 - 15 minute.

Salut Mihai, mulțumesc pentru răspuns. Am sunat astăzi la ei și mi-au spus ca trebuie să schimb cardul,nu aș vrea asta pentru ca îl folosesc in străinătate și ar dura ceva timp pana l-aș trimite și l-aș primi înapoi. O să încerc să-l curăț puțin să văd dacă merge. Cardul e nou, acum o lună l-am luat

MihaiC99
Campion certificat

Daca nu functioneaza, pana faci schimbarea, ai putea sa te folosesti de orange Tv Go daca ai Tv-urile comparibile.

Nu am auzit până acum de asta. Este o aplicație ce trebuie descărcată pe TV?

MihaiC99
Campion certificat

Da, se descarca pe tv daca este compatibil, de asemenea pe telefon si  tableta.

https://www.orange.ro/tv/tv-go/ 

Din fericire și-a revenit😊 Mulțumesc mult pentru răspunsuri! O seară frumoasă!

MihaiC99
Campion certificat

Cu placere! Ma bucur.

Vio73
#StarMember

Salutare!

De regulă, eu țin mai mult pe un canal și se rezolvă. Adică dau pe History ( de exemplu) și îl țin acolo până vrea, dar se desface după 1-3 minute. Dacă nu vrea nici așa, nu știu ce să zic! Poate este ceva de la ei pe contul tău și trebuie resetat de prin calculatorul lor.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Mulțumesc mult pentru răspuns. Din fericire și-a revenit. O seara frumoasă vă doresc!

Mă bucur că și-a revenit! I-ai făcut ceva in plus sau faptul că ai insistat pe canalele respective a rezolvat problema?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Radu21
Junior

Am intrat în meniul TV-ului și se schimbase pe Satelit în loc de Orange România Satelit, după ce am schimbat pe satelitul acesta am lăsat câteva minute pe TVR 1 și a funcționat 

Era evident că trebuia să insiști pe un canal, iar apoi ar fi trebuit să funcționeze, așa cum ți-am spus inițial. 

Dacă spuneai de la început că este vorba despre TV satelit, era și mai simplu, cum ai și făcut deja. Dar măcar știi pe viitor!

MihaiC99
Campion certificat

Multumim pentru prezentarea solutiei. Va fi utila și altora. 

Weekend placut!