anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Schimbare router HG8247W5

Alin110
Vizitator

As dori sa inlocuiesc routerul HG8247W5 cu un tipul curent de router pe care-l folositi pentru conexiunile "Fibra 1000".

Problema care o am cu router-ul Huawei HG8247W5 este ca firewall-ul pt protocolul IPv6 (meniul IPv6->IP filter configuration) nu e functional.

8 Răspunsuri 8

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Din câte știu, în general un ONT din gama ZTE (precum F6600 sau F6605R) se oferă de obicei în situații precum activarea unui abonament nou, înlocuirea unui echipament defect sau, uneori, la upgrade de abonament. Este posibil ca între timp aceste condiții să se mai fi modificat.

Pentru o informație sigură și actualizată, cel mai bine ar fi să contactezi serviciul de suport, care îți poate spune exact care sunt opțiunile disponibile în cazul tău pentru a primi un ONT nou.

O zi frumoasă îți doresc!

„Less noise. Better signal.”

Alin110
Vizitator

Multam fain pt raspuns. Cred ca o sa astept pana vor oferi un ONT mai acatarii, am o opinie negativa despre echipamentele ZTE.

Sfatul meu ar fi să îți iei un router mai de doamne ajuta din comerț, iar ONT-ul de la Orange să-l treci în modul bridge. Așa o să poți să-ți configurezi rețeaua mult mai frumos și mai flexibil, după cum îți place ție.

Să ai o zi faină!

„Less noise. Better signal.”

Viper
Cunoscător

Poți să detaliezi? ce anume nu funcționează în acel meniu?

Orice as selecta in meniul "IPv6->IP filter configuration" nu vad nici un efect aplicat traficului forwardat de router intre interfata WAN si LAN. Indiferent de setari pot sa accesez orice port TCP/UDP ale device-urilor conectate la interfata LAN a routerului.

Urcă te rog un screenshot cu setările actuale să vedem ce-i acolo, am un singur HG8247W5 dar nu am acces la el momentan. Ascunzi IP-urile.

Alin110_1-1777911455067.png

Am incercat atat modul whitelist cat si blacklist. Conform acestei configuratii ar trebui sa am acces doar la serverele SSH din LAN, insa am verificat cu nc -l -p 1111 rulat pe laptopul din LAN si pot accesa si portul 1111 prin IPv6 de pe un remote host din WAN.

Alin110
Vizitator

Alin110_0-1777910993574.png

Am incercat atat modul whitelist cat si blacklist. Conform acestei configuratii ar trebui sa am acces doar la serverele SSH din LAN, insa am verificat cu nc -l -p 1111 rulat pe laptopul din LAN si pot accesa si portul 1111 prin IPv6 de pe un remote host din WAN.