la 24-07-2025 12:27 PM - editat ultima oară la 09-02-2026 12:39 PM de DanielaH
Buna ziua,
Am mai multe probleme cu serviciile voastre inca din prima zi si desi am incercat sa va comunic aceste probleme via telefon, chat, nu am primit o solutionare sau raman in discutie cu chat bot-ul care dupa ce imi zice ca ma transfera la un consultant Orange, de fapt nu ma trimite nicaieri si dupa un timp ma intreaba "hei, mai esti acolo?", am raspuns: eu inca sunt aici, dar voi se pare ca nu.
Asadar incerc si aici:
Astept un raspuns privind solutionarea tuturor problemelor de mai sus.
la 09-02-2026 12:30 PM
Multumesc, DanielaH, in urma interventiei tale si a apelurilor la 300 a venit o alta echipa pentru punctele 1 si 2, iar aspiratorul a fost in sfarsit livrat.
1. S-a rezolvat prin schimbarea cardului CI+, care era invalid.
Tot nu pot sa inteleg de ce nu s-a facut acest lucru inca din prima zi, de la montarea serviciilor, avand in vedere ca i-am spus pe loc domnului care a montat ca nu functioneaza si a vazut si dansul eroarea.
2. S-a rezolvat dupa ce am montat alt splitter si am renuntat la priza TV din perete; a trebuit sa merg pe varianta cu fir direct din splitter in TV. Se pare ca frecventa inalta pe care se afla orange TV este mult mai sensibila vs frecventele tv ale concurentei, unde aceeasi infrastructura a functionat fara probleme.
Acelasi lucru ca la punctul 1, daca se stie de aceasta situatie/limitare fizica, de ce nu se fac recomandarile/modificarile necesare inca de la montaj.
la 24-07-2025 12:32 PM
Salut, Robert! Bun venit în Comunitate!
Vom ruga colegii să verifice situația ta. Oferă-ne, te rog, codul de abonat, aici sau în mesaj privat. Mulțumim.
la 24-07-2025 12:37 PM
Trimis in mesaj privat
la 09-02-2026 12:30 PM
Multumesc, DanielaH, in urma interventiei tale si a apelurilor la 300 a venit o alta echipa pentru punctele 1 si 2, iar aspiratorul a fost in sfarsit livrat.
1. S-a rezolvat prin schimbarea cardului CI+, care era invalid.
Tot nu pot sa inteleg de ce nu s-a facut acest lucru inca din prima zi, de la montarea serviciilor, avand in vedere ca i-am spus pe loc domnului care a montat ca nu functioneaza si a vazut si dansul eroarea.
2. S-a rezolvat dupa ce am montat alt splitter si am renuntat la priza TV din perete; a trebuit sa merg pe varianta cu fir direct din splitter in TV. Se pare ca frecventa inalta pe care se afla orange TV este mult mai sensibila vs frecventele tv ale concurentei, unde aceeasi infrastructura a functionat fara probleme.
Acelasi lucru ca la punctul 1, daca se stie de aceasta situatie/limitare fizica, de ce nu se fac recomandarile/modificarile necesare inca de la montaj.
la 09-02-2026 12:38 PM
Mă bucur că s-au rezolvat toate problemele. Mulțumim mult pentru feedback și te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor