anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Ce fac daca nu mai apar programele TV de pe card CI ?

bld13
Începător

Am un TV smart LG cu card CI si de cateva zile nu imi mai apar canalel conform cardului(100),ci doar canalel de pe cablu  (40) . Cum fac sa restabilesc canalele conform CI ? Platesc abonamentul degeaba !

 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat o rescanare totală a grilei tv? Zilele acestea au fost unele modificări în grilă și de aici probabil ai întâmpinat dificultăți. Cardul are rolul de a decoda ( a-ți da acces) la anumite canale din pachetul superior, nu alte lucruri.

Deci dă o rescanare totală și vezi ce face!

Baftă!

delfinas
#StarMember

Cardul CI iti da vreo eroare? L-ai scos si reintrodus in slotul lui? Cum zicea si Vio, tot ce e canal digital si nu e unul extra, dintr-un pachet special, trebuie "vazut" de tv-ul smart. Vezi sa nu aiba televizorul o pb pe partea de digital! Ce model  e televizorul?

Multumesc, am rezolvat.. la a 4-a incercare !

Mă bucur că ai rezolvat și mulțumim pentru confirmare. Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.

Vio73
#StarMember

S-au dat și sms-uri că grilă va fi modificată și trebuie ulterior dată o rescanare.

Nu puteau disparea atatea canale la o simpla modificare de grila. Cel mult, le regaseai in alta parte, dar nu sa dispara cu totul.

DanielaH
Moderator

@bld13, ai făcut o rescanare a grilei? S-a rezolvat situația?