la 02-10-2025 11:41 PM - editat ultima oară la 10-10-2025 08:45 AM de DanielaH
Buna, am inteles ca au mai fost probleme de genul celei a mea si as vrea sa stiu daca s a rezolvat si cum. Inca de la instalarea serviciului de tv , la introducerea cardului de la orange am primit eroarea "terminal configuration is not accurate". Instalatorul mi a zis ca a mai intampinat probleme de genul si si a revenit dupa o perioada, a plecat, e deja o saptamana si intampin aceasi problema, nu s a schimbat nimic. Am sunat la deranjamente, am inregistrat o plangere , vad ca nu mai mai suna nimeni de la tehnic sa rezolvam problema. Tin sa mentionez ca am avut Digi inainte, cu card, n am intampinat nici o problema, doar cu Orange se intampla asta. Daca cineva a avut problema asta , va rog sa mi spuneti cu ati rezolvat-o. Tin sa mentionez ca am un Tv Philips ambilight, nu stiu exact modelul dar este destul de nou, nu cred ca problema este tv-ul (pe care l am resetat in prealabil la setarile din fabrica) si face la fel . Multumesc
la 03-10-2025 05:07 AM
Salutare!
Incearca sa testezi acel card pe un alt TV. Posibil sa fie și defect sau incompatibil cu tv-ul (mai rar). Contactează din nou serviciul clienți sa verifice activarea cardului și dacă e necesar schimbarea lui.
la 05-10-2025 01:35 PM
Am doua carduri pe care le am primit de la ei, la ambele primesc acelasi mesaj.
la 03-10-2025 05:28 AM
Salutare!
Fără cam introdus funcționează majoritatea programelor. Scoate-l o vreme și folosește tv-ul fără el, iar ulterior îl introduci.
Încearcă și așa, poate funcționează!
Baftă!
la 05-10-2025 01:37 PM
Am tinut tv fara card 2 zile, am doua carduri de la ei, le am schimbat intre ele, am incercat si unu si celalalt , nu, mesajul e acelasi "Terminal configuration is not accurate". Am incercat sa intru prin toate functiile televizorului, am incercat toate chestiile posibile, n-a mers solutia ta...
la 09-10-2025 12:09 PM
Dupa o saptamana de asteptare , am fost sunat de serviciul de tehnic de la Orange si problema s a rezolvat in cateva minute. Multumesc tuturor ptr sugestii si raspunsuri.
la 10-10-2025 08:45 AM
Ne bucurăm că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
la 26-11-2025 04:24 PM
Am probleme similare cu cele ale lui Addict3d. Nu merg canalele maghiare.
Apare mesajul "Eroare Terminal configuration is not accurate".
la 27-11-2025 07:24 PM
Am contactat Djingo prin chat, iar apoi am trimis informațiile necesare legate de abonat. Asistența mi-a spus că „am efectuat câteva resetări din sistem”.
După aceea am scanat din nou canalele, canalele maghiare au început să meargă.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor