anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare Terminal configuration is not accurate

Addict3d
Junior

Buna, am inteles ca au mai fost probleme de genul celei a mea si as vrea sa stiu daca s a rezolvat si cum. Inca de la instalarea serviciului de tv , la introducerea cardului de la orange am primit eroarea "terminal configuration is not accurate". Instalatorul mi a zis ca a mai intampinat probleme de genul si si a revenit dupa o perioada, a plecat, e deja o saptamana si intampin aceasi problema, nu s a schimbat nimic. Am sunat la deranjamente, am inregistrat o plangere , vad ca nu mai mai suna nimeni de la tehnic sa rezolvam problema. Tin sa mentionez ca am avut Digi inainte, cu card, n am intampinat nici o problema, doar cu Orange se intampla asta. Daca cineva a avut problema asta , va rog sa mi spuneti cu ati rezolvat-o. Tin sa mentionez ca am un Tv Philips ambilight, nu stiu exact modelul dar este destul de nou, nu cred ca problema este tv-ul (pe care l am resetat in prealabil la setarile din fabrica) si face la fel . Multumesc

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion

Salutare!

Incearca sa testezi acel card pe un alt TV. Posibil sa fie și defect sau incompatibil cu tv-ul (mai rar). Contactează din nou serviciul clienți sa verifice activarea cardului și dacă e necesar schimbarea lui.

https://www.orange.ro/contact/ 

Am doua carduri pe care le am primit de la ei, la ambele primesc acelasi mesaj.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fără cam introdus funcționează majoritatea programelor. Scoate-l o vreme și folosește tv-ul fără el, iar ulterior îl introduci.

Încearcă și așa, poate funcționează!

Baftă!

Am tinut tv fara card 2 zile, am doua carduri de la ei, le am schimbat intre ele, am incercat si unu si celalalt , nu, mesajul e acelasi "Terminal configuration is not accurate". Am incercat sa intru prin toate functiile televizorului, am incercat toate chestiile posibile, n-a mers solutia ta...

Addict3d
Junior

Dupa o saptamana de asteptare , am fost sunat de serviciul de tehnic de la Orange si problema s a rezolvat in cateva minute. Multumesc tuturor ptr sugestii si raspunsuri. 

Ne bucurăm că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Bálint
Începător

Am probleme similare cu cele ale lui Addict3d. Nu merg canalele maghiare.
Apare mesajul "Eroare Terminal configuration is not accurate".

Am contactat Djingo prin chat, iar apoi am trimis informațiile necesare legate de abonat. Asistența mi-a spus că „am efectuat câteva resetări din sistem”.
După aceea am scanat din nou canalele, canalele maghiare au început să meargă.